GÜNDEM

CUMHURİYET BAYRAMI RESEPSİYONUNA YOĞUN KATILIM

Batman’da Cumhuriyetin kuruluşunun 93. yıldönümü nedeniyle düzenlenen resepsiyona yoğun katılım sağlandı.

CUMHURİYET BAYRAMI RESEPSİYONUNA YOĞUN KATILIM
31-10-2016 18:12
Google News

Vali Ahmet Deniz ve Eşi Olcay Deniz'in ev sahipliğinde TP Kristal Park'ta düzenlenen Cumhuriyet Resepsiyonu’na,  Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Cumhuriyet Başsavcısı Şenol Taşkale, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Ramazan Akbal, İdare Mahkemesi Başkanı Berkan Ayturan, Vergi Mahkemesi Başkanı Barış Çelik, Baro Başkanı Av. Abdulhamit Çakan,  Batman Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Ziraddin Mammadov, Batman 24. ve 25. Dönem Milletvekili Ziver Özdemir, Vali Yardımcıları, kamu kurum yöneticileri, askeri erkan, siyasi parti ve STK temsilcileri, iş adamaları, muhtarlar, gaziler ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Davetlilere hitaben kısa bir konuşma yapan Vali Deniz, Türkiye Cumhuriyeti'nin dünyada eşi benzeri görülmeyen bir mücadele sonuncunda kurulduğunu ifade ederek, Kurtuluş Savaşı ve sonrasında elde edilen demokrasi kazanımlarının önemli olduğunu vurguladı.

Türk halkının Kurtuluş Savaşında gösterdiği kahramanlığın bir benzerini 15 Temmuz darbe girişimine karşı gösterdiğini belirten Vali Deniz, bu millet, tanka, topa ve mermiye karşı meydan okuyarak, şanlı bir zaferi daha taçlandırdığını ifade etti.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu, Vali Ahmet Deniz'in davetlileri uğurlamasıyla son buldu. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?