SPOR

“DAHA İŞİN BAŞINDAYIZ”

Batman Petrolspor kulübü başkanı Abdulvahap Akbaş, Bursa Yıldırımspor maçı ve Hendekspor maçında alınan sonuçları gazetemize değerlendirdi.

 “DAHA İŞİN BAŞINDAYIZ”
08-09-2021 14:18
BATMAN
Google News

3. lig 1. Grupta mücadele eden ve ligin ilk maçında kendi saha ve seyircisi önünde ağırladığı Bursa Yıldırımspor ile 1-1 berabere kalan Petrolspor, Salı günü ise Türkiye Kupası 1. Kademe maçında Hendekspor karşısında sahasında 1-0 mağlup olup, kupadan elendi.

Her iki karşılaşmayı gazetemize değerlendiren Petrolspor kulübü başkanı Abdulvahap Akbaş, “Daha yolun başındayız. Lig maratonunda böyle sonuçlar alınabilinir. Ligin ilk haftasında puan kaybını hiç beklemiyorduk. Kupa maçını da önemsememize rağmen galip gelemedik. Her iki maçın değerlendirmesini teknik heyetimizden isteyeceğiz. Kaybettiğimiz bir şey yok. Umudumuzu yitirmedik. Lig uzun maraton. Deplasmanda karşılaşacağımız Ordu Fatsaspor maçından umutluyum.” Şeklinde konuştu.

FUTBOLCULARA VE TEKNİK HEYETE GÜVENİYORUZ

Ligde böyle sonuçların normal olduğunu belirten Başkan Akbaş, “Lig uzun bir maraton, bu maratonda alınacak sonuçlara hazırlıklıyız. Biz yönetim olarak teknik heyetimize ve futbolcularımıza güveniyoruz. Toparlanıp, iyi sonuçlarla bizleri sevindireceklerini biliyoruz. Taraftarımız ve sporseverler biraz sabır etsin. Sevinçleri hep birlikte yaşayacağız.” Şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete