GÜNDEM

“DAHA İYİ HİZMET İÇİN TEŞKİLATLANIYORUZ”

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Alaettin Ökten, SGK Haftası nedeniyle yaptığı açıklamada, hafta boyunca yapacakları etkinliklerle ilgili bilgi verdi.

“DAHA İYİ HİZMET İÇİN TEŞKİLATLANIYORUZ”
10-05-2015 19:38
Google News

16 Mayıs’ın SGK Haftası olarak kutlandığını hatırlatan Ökten “Kurumumuz daha etkin, verimli, hızlı hizmet sunmak ve vatandaş odaklı hizmeti ön planda tutan anlayışı gereği ilçelerde de teşkilatlanarak hizmeti vatandaşın ayağına götürmeyi ilke edinmiştir” dedi.

AVM’LERDE STANTLAR AÇILACAK

Hafta boyunca kurumları ziyaret edeceklerini açıklayan Ökten “Valilik, Belediye Başkanlığı, Cumhuriyet Başsavcılığı, Emniyet Müdürlüğü, Rektörlük, Jandarma Bölge ve Alay Komutanlığı, Kamu Kurum ve Kuruluşları, Sivil Toplum Kuruluşları ile Engelliler, Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneklerini ziyaret edeceğiz. Sosyal güvenlik bilincinin oluşmasını sağlamak amacıyla Batman Park ve Worldmar Alış Veriş Merkezlerinde Sosyal Güvenlik Masası stantları açacağız.  Batman Üniversitesi ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri ile terhis olacak askerlere konferans vereceğiz” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete