SPOR

“DAHA YOLUN BAŞINDAYIZ”

Batman Petrolspor Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Balaban, "Galibiyetten sonra konuşmak kolay ama daha yolun başındayız. Bu hafta oynayacağımız Ankara Altındağ karşılaşması son derece önemli." dedi.

“DAHA YOLUN BAŞINDAYIZ”
21-01-2020 19:54
Google News

 

Petrolspor Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Balaban, Nazilli Belediyespor karşısında aldıkları galibiyetten dolayı oyuncularını kutlayarak, bundan sonraki maçların öneminin daha da arttığını söyledi.
ALTINDAĞ MAÇI CUMARTESİ GÜNÜ
Ligde kalma mücadelesi veren Petrolspor Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Balaban, Altındağspor ile Cumartesi günü karşılaşacaklarını belirtti. Balaban, öncelikle Ateşe su döküp hemen kümede düşme hattından uzaklaşmak istediklerini belirtirken, “Nazilli Belediyespor karşısında oyuncularımız sahada iyi mücadele etti. Bundan sonra taraftar, yönetim, teknik heyet ve şehir olarak kenetlenmemiz gerekir. Cumartesi günü oynayacağımız Altındağspor karşılaşması son derece önemli. Rakibimiz çıkış içerisinde, formda olan bir takım. Dolayısıyla takım olarak bu maça kitlendik. Her maçımız final havasında. Yönetim olarak teknik heyete ve futbolculara güvenimizi tazelemek istiyorum.” İfadelerini kullandı. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete