SPOR

DALGIÇ YA DA CANKURTARAN OLABİLİRSİNİZ

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün, İl Sağlık Müdürlüğü ve Batman Belediyesi ile ortaklaşarak, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) kapsamında yürüttüğü Altın Yüreklerle Tarihe Derin Dalış Projesi başlıyor.

DALGIÇ YA DA CANKURTARAN OLABİLİRSİNİZ
03-02-2021 14:26
Google News

 

Projeye ilişkin bilgi veren Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk “Dezavantajlı gençlerimiz ilgi duydukları bir meslek olan can kurtaran ve dalgıç olabilecekler. Proje kapsamında tecrübeli eğitmenler nezaretinde eğitimler verilerek uzmanlaşmaları sağlanacak. Özellikle kırsal bölgede yaşayan köy çocuklarının sahip oldukları eşitsizliği ortadan kaldırmanın sağlanması ve onların fiziksel, ruhsal, zihinsel ve sosyal yönden gelişimlerine katkıda bulunulması hedefliyoruz. Böylece kendisini değerli görecek duruma gelecekler” dedi.

PROJEYE KATILMAK İSTEYENLERE ÇAĞRI
Proje Koordinatörü Veysi Turan ise “Projenin hedef kitlesini oluşturan bireylerin tespit edilmesine başlandı. Bu kapsamda ilimizin tüm dinamikleriyle iletişim haline geçip, projenin en iyi şekilde amacına ulaşması için çalışacağız. Gönüllüğe önem veren tüm insanları projemize gönülden destek vermeye davet ediyorum” dedi. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete