YAŞAM

Damada cenaze merasimi…

Batman’da İş İnsanı Serdar Ulu’nun düğün töreni, sıra dışı konseptiyle ulusal basının manşetlerinde yer aldı. Damadın arkadaşları tarafından cenaze süsü verilen düğün töreni, sosyal medya ortamlarında da ilgiyle izlendi.

Damada cenaze merasimi…
31-05-2022 15:33
31-05-2022 15:35
BATMAN
Google News

Batman'da Damak Ocabaşı’nın Sahibi Serdar Ulu, hafta sonu gerçekleştirilen düğün töreniyle hayatını Helin Onur ile birleştirdi. Damadın arkadaşları, düğün salonuna Acı Kaybımız yazılı çelenk ile girerek cenaze merasimi düzenledi. Yas müziğiyle salona giren gençler, salondaki misafirler tarafından ilgiyle izlendi. Organizasyonun şaka olduğu anlaşılınca salon kahkahaya boğuldu.

Damadın arkadaşı Vedat Aker “Evlenen arkadaşlarımız, zamanla bekar ortamlarımıza girmeye başlıyor. Onları bir kayıp olarak gördüğümüzde dolayı arkadaşımız Serdar Ulu için cenaze merasimi düzenledik” dedi. Geline “Ben bir ölüp geleceğim” diyerek cenaze merasimine katılan damat Serdar Ulu, kendi fotoğrafının yer aldığı çerçeveyi taşıyarak objektiflere poz verdi. Görüntüler sosyal medya ortamı ve ulusal gazetelerde yer aldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete