GÜNDEM

DARBE GİRİŞİMİNE TEPKİ İÇİN BİNLER SOKAĞA DÖKÜLDÜ

Batman'da binlerce vatandaş, AK Parti Batman İl Başkanı Uçar, HÜDA-PAR İl Başkanı Doğru, ASKON İl Başkanı Selman Nasıroğlu ve sivil toplum kuruluş temsilcileri öncülüğünde İstanbul ve Ankara'daki askeri kalkışmaya tepki göstermek amacıyla Türk bayraklarıyla Valilik, Emniyet Müdürlüğü ve AK Parti İl Başkanlığı önünde nöbet eylemine geçti.

DARBE GİRİŞİMİNE TEPKİ İÇİN BİNLER SOKAĞA DÖKÜLDÜ
16-07-2016 13:53
Google News

Batman'da binlerce vatandaş İstanbul ve Ankara'daki askeri kalkışmaya tepki göstermek amacıyla Valilik ve Emniyet Müdürlüğüne yürüyüşe geçti.

Batman'da binlerce vatandaş, AK Parti Batman İl Başkanı Uçar, HÜDA-PAR İl Başkanı Doğru, ASKON İl Başkanı Selman Nasıroğlu ve sivil toplum kuruluş temsilcileri öncülüğünde İstanbul ve Ankara'daki askeri kalkışmaya tepki göstermek amacıyla Türk bayraklarıyla Valilik, Emniyet Müdürlüğü ve AK Parti İl Başkanlığı önünde nöbet eylemine geçti

Batman'da binlerce vatandaş İstanbul ve Ankara'daki askeri kalkışmaya tepki göstermek amacıyla Valilik ve Emniyet Müdürlüğüne yürüyüşe geçti.

"DEMOKRASİDEN DAHA KIYMETLİ BİRŞEY YOK"



Batman Valisi Ahmet Deniz yaptığı açıklamada, "Bu bir darbe girişimidir. Şiddetle tepki göstereceğiz. Demokrasiden daha kıymetli bir şey yok. Bu vatan için, bu topraklar için bu hainlere fırsat vermeyeeğiz. Bütün emniyet teşkilatım burada ve ben gerekli talimatı verdim, hainlere fırsatı vermeyeceğiz. Biz bunlara fırsat vermeyeceğiz" dedi.

MİNARELERDEN VE POLİS ARAÇLARINDAN ANONS YAPILDI



Batman'da binlerce vatandaş askeri kalkışmaya karşı tepki göstermek için nöbet eylemine geçti. Batman'da cami minarelerinden ve polis araçlarından anons yapıldı.Batman Valisi Ahmet Deniz adına yapılan anonslarda "Silahlı kuvvetlerimizin içindeki hain bir grubun darbe girişimine karşı halkımızı valiliğin önüne demokratik tepkimizi göstermeye davet ediyorum" denildi.

DARBEYİ PROTESTO EDEN VATANDAŞLAR TOPLU ŞEKİLDE NAMAZ KILDI

Batman'da binlerce vatandaş askeri kalkışmaya karşı tepki göstermek için nöbet eylemine geçti.

Batman'da binlerce vatandaş askeri kalkışmaya karşı tepki göstermek için nöbet eylemine geçti. 

Turgut Özal Bulvarı üzerinde bulunan Valilik ve Emniyet önünde bir araya gelen vatandaşlar burada sabah ve şükür namazını kıldı. Kılınan sabah ve şükür namazına binler katıldı.

Kılınan namazların ardından toplu bir şekilde dua edildi. Turgut Özal Bulvarına gelen halk, askeri kalkışmaya karşı tepki göstermek için nöbet eylemine devam etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
8 Mayıs 2024 e-gazete