SPOR

Dark Reds taraftar gurubundan MAÇA DAVET

İstanbul’da faaliyetlerde bulunan Dark Reds taraftar gurubu Sosyal medya üzerinden Batmanlı sporseverleri maça davet etti.

Dark Reds taraftar gurubundan MAÇA DAVET
01-12-2022 10:41
01-12-2022 11:11
BATMAN
Google News

Pazar günü saat 14.00 te Batman şehir stadında oynanacak olan Ispartaspor maçının önemine değinen taraftar gurubu ligin ilk yarısının son 3 maçında taraftar desteğinin önemli olduğunu belirttiler.

HAYDİ BATMAN STADYUMA!

Dark Reds taraftar gurubunun sosyal medyada yaptığı açıklamada, “Dark Reds Grubu olarak, kalan 3 maçta maksimum puanlar alıp devreyi play-off potasında bitirmek için takıma desteğe davet ediyoruz. Kalan 3 maçın, 2'si Batman 1'i İstanbul'da olacağı için, Batman'daki Petrolspor severleri 2 maçta da stadı doldurmalarını istiyoruz. İstanbul'daki maç için içlerinin rahat olmasını takımımızı evinde hissettirmek için iyi organizasyon yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Takım, yönetim, teknik heyet ve maddi gibi sıkıntıları devre arasına bırakıp üç maçta alacağımız puanlar ile devreye play-off potasında girmek için tüm Batman spor kamuoyunu ortak hareket etmeye ve Batman sporseverlerini bu zorlu 3 maçlık periyottaki ilk maçı olan Ispartaspor karşılaşmasında, ligdeki konumumuz itibariyle çok büyük öneme sahip olacağından pazar günü kendi sahamızda tribüne desteğe davet ediyoruz. Haydi Batman Stadyuma!”

FUTBOLCULARA SESLENDİLER

Dark Reds taraftar gurubu futbolculara da seslendi. Sosyal medyadaki açıklamanın devamında, “Bu hususta futbolcularımıza şunu söylemek istiyoruz; Çoğu Süper lig takımlarının bile sahip olamadığı kadar taraftara sahip bir kulüpte mücadele ediyorsunuz. İçerde dışarda hiç bir karşılaşmada yalnız kalmadınız gittiğiniz ilçe stadlarıda dahil. Bu kulüp ne şartlardan ne zorluklarla buralara geldiğinin bilincine varmanızı istiyoruz. Devre arasına kadar kalan üç maçta gücünüzü, mücadelenizi ve karakterinizi son saniyeye kadar gösterin..! Sizlerde mücadele ruhu olduğuna inanıyoruz, Kalan 3 maçta bu ruhu göstereceksiniz ve buna kendinizi mecbur hissetmek zorundasınız..! Sizler formayı sergileyeceğiniz mücadele ile sırımsıklak ettiğiniz sürece arkanızda olacağız. Bizler Tribünde Sizler Sahada Sonuna kadar Mücadele "

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete