GÜNDEM

DARP EDİLEN ANNE, KAYIPLARA KARIŞTI

Zihinsel engelli çocukları tarafından sürekli darp edilen 48 yaşındaki Pınar Üzümcü, duruma dayanamayıp kayıplara karıştı.

DARP EDİLEN ANNE, KAYIPLARA KARIŞTI
18-09-2017 22:23
Google News

Ziya Gökalp Mahallesi 1702 sokak no: 4’te ikamet eden 8 çocuk annesi Pınar Üzümcü, 3 zihinsel engelli çocuğu tarafından sürekli şiddet görüyordu. Zihinsel engelli çocuklarıyla baş edemeyen talihsiz anne, gördüğü son şiddetin ardından evi terk etti. Eşi kaybolduktan 3 gün sonra polise durumu bildiren Osman Üzümcü, eşinin gidebileceği bütün akrabalarına gittiğini ancak kendisinden haber alamadığını belirtti. 13 gündür eşinden haber alamadığını belirten Baba Üzümcü, engelli çocukları yüzünden eşinin evi terk ettiğini ileri sürerek, engelli çocuklarının rehabilitasyon merkezinde rehabilite edilmesini istedi.

 “ANNEM GERİ GELSİN”

Annesini çok özlediğini ve tekrar eve geri gelmesini isteyen zihinsel engelli Özgür Üzümcü, “Annemin eve tekrar geri dönmesini istiyorum. Annemi çok özledim. Ona şiddet uyguladığımız için çok pişmanız. Annemize söz veriyoruz artık daha iyi bakacağız ona. Annemizi bulanlar lütfen polise haber versin” dedi. (Necdet Çakır) 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete