EĞİTİM

DARP EDİLEN DOKTOR KONUŞTU

Hastanenin çaycıları tarafından darp edilen Batman Bölge Devlet Hastanesi Ortopedi Uzmanı Doktor M. Şirin Bulut, Emniyet Müdürlüğü’ne şikâyette bulundu.

DARP EDİLEN DOKTOR KONUŞTU
21-08-2015 20:05
Google News

Önceki gün meydana gelen olayda Ortopedi Uzmanı M. Şirin Bulut, hastanede kafeterya işleten işçiler tarafından darp edildi. Olaya ilişkin açıklama yapan Dr. Bulut “Yaşlı bir kadın ile refakatçisi, muayene için yanımdaydı. Kapı sık sık açıldığı için, hastamın da rahatsız olduğunu düşünerek kapıyı kilitledim. Kapı şiddetle vuruldu. Kapıyı açtım. Kafeteryanın işçisi, çay uzattı. Ben de çay istemediğimi söyledim ve kendisine neden kapıyı şiddetle vurduğunu sordum. İşçi oradan uzaklaştı. 5–10 dakika sonra arkadaşları ile birlikte gelip beni darp ettiler” dedi.

SES’TEN TEPKİ GECİKMEDİ

Sağlıkçılara yönelik uygulanan şiddete ilişkin açıklama yapan SES Başkanı Mustafa Yurtsever “Sağlık emekçilerine yapılan saldırıyı kınıyoruz. Ülkede yaşanan kaosun çözümü olarak Cumhurbaşkanının başkan olmasını öneren Sağlık Bakanı, acaba sağlıkta yaşanan şiddet ile ilgili ne düşünüyor? Sağlık Bakanını bu konuda hassasiyetle hareket etmeye çağırıyoruz. Görevinin cumhurbaşkanını savunmak değil, toplumun sağlığını korumak ve sağlık çalışanlarının can güvenliğini sağlamak olduğunu bir kez daha hatırlatırız” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete