SPOR

DART ANTRENÖRLÜĞE KAYITLAR BAŞLADI

Temsilciliğini Ömer Durmaz’ın yaptığı Bocce Bowling Dart Federasyonu Batman İl Temsilciliği, 21–30 Mayıs tarihlerinde Dart 1. Kademe Antrenör Kursu açıyor.

DART ANTRENÖRLÜĞE KAYITLAR BAŞLADI
04-05-2016 22:13
Google News

Kurs için başvuruların başladığını belirten İl Temsilcisi Ömer Durmaz “Uygulama dersleri 21 – 25 Mayıs, temel eğitim dersleri ise 26 – 30 Mayıs’ta yapılacak. En az 18 yaşını doldurmuş olmak kaydıyla, lise veya dengi okul mezunları katılabilir. Ancak milli sporcularda tahsil şartı aranmaz. Kursa katılacak tüm kursiyerlerin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüklerinden Dart Sporcu Lisansı (Ferdi ya da Kulüp adına) çıkartmaları zorunludur. Dart Antrenör Kursuna katılacakların, 21 Mayıs Cumartesi günü saat 18.30’da Kültür Mahallesi’nde bulunan Batman Spor Akademisi Derneğine gelmeleri gerekir. Bizden desteklerini esirgemeyen Batman Spor Akademisi Kurucusu Abdülaziz Velioğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.

Kursa ev sahipliği yapacaklarını söyleyen Batman Spor Akademisi Kurucu Hocası ve Türkiye WUSHU Federasyonu Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Abdülaziz Velioğlu ise “Batman’ın sporda başarıyı yakalaması ve gençlerimizin sporla buluşması için her türlü çalışmayı desteklemeye devam edeceğiz” açıklamasını yaptı. (Atilla İhsan Atay)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?