SİYASET

DAVUTOĞLU, BATMAN’DA KONUŞTU;

“Hasankeyf varsa, şehrin geleceği parlaktır”

DAVUTOĞLU, BATMAN’DA KONUŞTU;
15-04-2018 20:31
Google News

Türkiye Cumhuriyeti 26. Başbakanı ve Konya Milletvekili Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, toplantılara katılmak üzere Eşi Sare Davutoğlu ile birlikte Batman’a geldi.

STK’LARLA BULUŞTU

Davutoğlu’nun ziyareti nedeniyle TP Kristal Park Tesislerinde düzenlenen Sivil Toplum Kuruluşları Buluşması’na AK Parti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi, Vali Ahmet Deniz ve STK temsilcileri katıldı. Davutoğlu, “Batman, şehrin dokusu itibarıyla son derece canlı ve huzurlu bir şehir. Birçok medeniyete ev sahipliği yapmış. Petrolün bulunmasıyla hızlı bir gelişim sürecine girmiş. Hasankeyf gibi tarihi bir zenginliği var. Eğer bir bölgede Hasankeyf kadar köklü bir şehri varsa o şehrin geleceği parlaktır” dedi.

BİLİNÇ VE AHLAK ÜZERİNE SUNUM YAPTI

Davutoğlu, Anadolu İş İnsanları Derneği (ASKON) Batman Şubesi’nce, Kültür Merkezinde düzenlenen konferansa katıldı. ASKON Batman Şubesi M. Selman Nasıroğlu’nun konuşmasından sonra Davutoğlu, Duruş Konuşmaları-Bilgi, Bilinç ve Ahlak konulu sunum yaptı.

SARE DAVUTOĞLU, ÇOCUKLARLA İLGİLENDİ

Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun Eşi Sare Davutoğlu ise Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğüne bağlı Çamlıtepe Mahallesindeki Sevgi Evinde kalan çocukları ziyaret ederek, hediyeler dağıttı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
18 Nisan 2024 e-gazete