GÜNDEM

DAVUTOĞLU, BATMANLI ÇOCUKLARI SEVDİ

DAVUTOĞLU, BATMANLI ÇOCUKLARI SEVDİ

DAVUTOĞLU, BATMANLI ÇOCUKLARI SEVDİ
03-11-2014 19:26
Google News

Afyonkarahisar’ı ziyaret eden Başbakan Davutoğlu’nun yolu, Batmanlı çocuklarla kesişti.

Afyonkarahisar’da gerçekleştirilen AK Parti 23. İstişare ve Değerlendirme Toplantısına katılan Genel Başkan ve Başbakan Davutoğlu, hemşerilerimiz Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in ikiz kızları ile AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve 23. Dönem Batman Milletvekili Emin Ekmen’in oğlunu kucağına alarak sevdi.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek toplantıya eşi Esra Şimşek ve ikiz kızlarıyla birlikte katılırken, AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Akil insanlar Heyeti üyesi Emin Ekmen de oğlu Ömer Faruk’la Afyonkarahisar’da düzenlenen toplantıda hazır bulundu. Toplantı sonrası partililerle bir araya gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu, Şimşek’in ikiz kızlarını Bayan Esra Şimşek’in kucağından alarak sevdi. Daha sonra Ekmen’in oğlu Ömer Faruk’u kucağına alan Davutoğlu, minik çocuklar için Ekmen ve Şimşek’e “Allah Bağışlasın” temennilerinde bulundu.

EKMEN, FOTOĞRAFLARI TİWİTTERDE PAYLAŞTI

Davutoğlu’nun, minik çocuklarla çektirdiği fotoğrafları sosyal paylaşım ortamı twitter hesabında paylaşan AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve 23. Dönem Batman Milletvekili Emin Ekmen “Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun çocuk sevgisi hep Batmanlı çocuklarla keşişti bu kez” ifadelerini kullandı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?