SİYASET

DBP’DE ÜZÜMCÜ VE KARAAĞAÇ DÖNEMİ

Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) İl Teşkilatı, 3. Olağan Kongresini gerçekleştirdi. Tek liste ile gidilen seçimde Nurten Üzümcü ve Abdulbari Karaağaç, DBP İl Eş Başkanlıklarına getirildi.

DBP’DE ÜZÜMCÜ VE KARAAĞAÇ DÖNEMİ
07-02-2016 19:55
Google News

460 DELEGE OY KULLANDI

Roza Düğün Salonunda gerçekleşen kongreye HDP Batman Milletvekili Saadet Becerikli, Belediye Eşbaşkanları Gülistan Akel ve Sabri Özdemir ile HDP yöneticileri katıldı. Kongrede konuşan DBP MYK Üyesi Demir Çelik, zor bir süreçten geçildiğini belirterek bölgede yaşanan hak ihlallerine son verilmesini istedi. Yapılan konuşmaların ardından 460 delege oy kullandı. DBP İl Eş Başkanlığına Nurten Üzümcü ve Abdulbari Karaağaç’ın getirildiği kongrede, DBP Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine Hasan Yağız, Songül Korkmaz, Şükrü Topkan, Kemal Bilir, Remziye Kaftan, Hamit Can, Suriye Demirkılıç, Şerif Yağız, Ekrem Değirmenci, Şehmus Azboy, Veysi Bulut, Abdullah Aydın ve Süleyman Tuncer getirildi.

Disiplin Kurulu Üyeliklerine ise Eyüp Şahin, Fatma Tekin, Mehmet Emim Erdin, Şehmus Canpolat ve Hüseyin Yıldız getirildi.(Yusuf Kavak)

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete