GÜNDEM

DEDAŞ, 223 MUHTARLA GÖRÜŞTÜ

Dicle Elektrik, pandemi şartlarında muhtar toplantılarını online yapmaya başladı. 2020 yılının son 3 ayında WhatsApp uygulaması üzerinden yapılan 62 online toplantıda, 223 muhtarla görüşüldü.

DEDAŞ, 223 MUHTARLA GÖRÜŞTÜ
08-01-2021 17:00
Google News


85 ŞİKAYET VE TALEP İLETİLDİ
Dicle Elektrik, hizmet bölgesinde müşteri memnuniyeti için muhtarlar ile iletişimi sıkı tutuyor. 2020 yılının Eylül Ayında Batman’da başlayan online muhtar toplantıları, yıl sonuna kadar devam etti. 3 aylık sürede 6 il merkezinden ve 5 büyük ilçeden toplam 223 mahalle ve köy muhtarıyla görüşme yapıldı. Dicle Elektrik Müşteri Memnuniyeti Merkezi (3M) tarafından gerçekleştirilen toplantılarda muhtarlardan 85 farklı şikâyet, öneri ve talep iletildi. muhtarlardan gelen 70 sorun, ilgili birimlere iletileler hızlıca çözüme kavuşturuldu.

EN ÇOK İLETİLEN SORUNLAR
Muhtar grupları tarafından 3M yetkililerine iletilen konular arasında sokak aydınlatması, Alo 186 Çağrı Merkezine erişim, bazı mahallelerde trafo kapasitesinin yetersiz kalması, alt yüklenicilerin yaptıkları işlerin daha fazla denetlenmesi, elektrik maliyetlerindeki artış, kaçak tüketime yönelik işlemler, açma-kesme ücretleri, şirket yetkililerine erişimin kolaylaştırılması ve çiftçi borçlarının yapılandırılması yer aldı. Müşteri Memnuniyeti Müdürü Rıdvan Çatır “Büyük bir hizmet bölgesinde müşteri memnuniyeti için gösterdiğimiz tüm çabalara rağmen bazı eksikler olabilir. Bunların bize aktarılmasında muhtarlar çok önemli bir rol icra ediyorlar. Bize ilettikleri sorunlara hızlı çözüm üretmek için seferber oluyoruz” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete