GÜNDEM

DEDAŞ, BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ

DEDAŞ, BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ

DEDAŞ, BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ
12-01-2015 17:08
Google News

DEDAŞ ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nün “12–18 Ocak Enerji Verimliliği” haftası nedeniyle ilkokul öğrencilerine yönelik ortaklaşa düzenlediği resim yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi. 

DEDAŞ İl Müdürlüğü binasında düzenlenen ödül törenine Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, DEDAŞ İl Müdürü Murat Dursun, dereceye giren öğrenciler, öğretmenler ve veliler katıldı.

500 ESER KATILDI

1 Aralık–31 Aralık tarihleri arasında düzenlenen ve Batman genelinde 500 eserin katıldığı yarışmada dereceye giren öğrenciler Milli Eğitim Müdürlüğü resim öğretmenleri Fatma Gördük ve Ebru Mehtap Levent, Dicle EDAŞ İş Güvenliği Uzmanı Lokman Yorulmaz ve Halkla İlişkiler Şefi İkram İnançlı’nın yer aldığı komisyon tarafından belirlendi. Yarışmada Hasankeyf Atatürk İlkokulu öğrencisi Enes İkram Tosun birinci olurken, Gültepe ilkokulu öğrencisi Dua Dal ikinci, Kültür İlkokulu öğrencisi Arzu Varımber üçüncü oldu.

ÖDÜLLER MÜDÜRLER TARAFINDAN VERİLDİ

Yarışmada dereceye giren öğrencilere 1’er adet tablet bilgisayar ile derecelerine göre bisiklet, eşofman takımı ve ayakkabı hediye edildi. Törende konuşan DEDAŞ İl Müdürü Murat Dursun, enerji verimliliğinin önemine dikkat çekti.

ENERJİ KAYNAKLARI SONSUZ DEĞİLDİR

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik de, enerji verimliliğine büyük önem veren kurumlardan biri olduklarını belirterek “Enerjiyi en bilinçli şekilde kullanmak gerekiyor. Enerji kaynakları sonsuz değildir. En verimli şekilde kullanmak hepimizin görevidir. DEDAŞ’a böyle bir etkinlik düzenledikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete