GÜNDEM

DEDAŞ, BASINLA İFTARDA BULUŞTU

Dicle Elektrik Dağıtım Şirketi, basın mensuplarına yönelik iftar programı düzenledi.

DEDAŞ, BASINLA İFTARDA BULUŞTU
13-06-2017 20:49
Google News

Programa Dicle Elektrik Genel Müdürü Murat Karagüzel, Genel Müdür Yardımcısı Nedim Tüzün, Dağıtım İl Müdürü Yusuf Açar, Perakende İl Müdürü Serhat Öztürk ve Kurumsal İletişim Yöneticisi Atilla Korkmaz ile basın mensupları katıldı. 

BATMAN’DA KAYIP-KAÇAK ORANI, 4 PUAN DÜŞTÜ

Genel Müdür Murat Karagüzel, iftar öncesi soruları yanıtlayarak “Batman’da yapılan çalışmalarda, önceki yıla göre kayıt dışı kullanım oranı 4 puanlık düştü, yüzde 68’e indi. Her evde buzdolabı, çamaşır makinesi, televizyon ve 3-4 ampul var. Bunların tüketim miktarları, teknik olarak belli. Bu tüketim miktarının altında tüketim yapan aboneler takibimizde” dedi.

“HAKKIMI HELAL ETMİYORUM”

Karagüzel, Türkiye genelinde kayıp kaçak kullanımından dolayı faturaların yüzde 16 oranında daha yüksek ödendiğini belirterek “Bu, ülke geneli, ulusal tarife olarak uygulanıyor. Bölgesel tarife uygulansa, bölgedeki yüzde 70 kayıp kaçak oranı, faturalarımıza yansır. Evet, kayıp kaçaktan kaynaklı faturalara yansıyan bir miktar var. Bunu benim gibi diğer aboneler ödüyor. Her ay 150 liralık faturamın 20-25 lirası kayıp kaçaktan kaynaklanıyor. Bu bir kul hakkıdır. Ben bir vatandaş olarak hakkımı helal etmiyorum. Siz de etmeyin. Kayıp kaçak oranı düşerse hepimiz kazanacağız. Türkiye ekonomisi kazanacaktır” dedi. (Atilla İhsan Atay)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete