GÜNDEM

DEDAŞ İLE ÇİFTÇİ ARASINDA SAYAÇ ANLAŞMASI

Batmanlı çiftçiler, tarımsal sulamada kullanılan enerjinin kayıt altına alınması, çiftçiye sağlıklı ve kesintisiz enerji sağlanması konusunda Dicle Elektrik Dağıtım Şirketi (DEDAŞ) İl Müdürlüğü ile anlaşmaya vardı.

DEDAŞ İLE ÇİFTÇİ ARASINDA SAYAÇ ANLAŞMASI
20-04-2016 22:00
Google News

Batman Merkez, Kozluk ve Beşiri ilçeleri ile Balpınar Beldesindeki çiftçilerin kullandığı trafolara sayaç takılmaya başlandı.

KESİNTİSİZ ENERJİ, UYGUN FİYAT

Proje Tesis Yöneticisi Bilal Altunç, Müşteri Hizmetleri Yöneticisi Mehmet Çiftçi ve Tesis İşletme Yöneticisi Hüseyin Argunhan ile birlikte Balpınar Beldesindeki çiftçileri ziyaret eden DEDAŞ Müdürü Faruk İşlek, çiftçilerin sağlıklı ve kesintisiz enerji konusundaki taleplerinin en kısa zamanda gerçekleştirileceğini söyledi. DEDAŞ’ın çiftçi dostu kurum olduğunu söyleyen İşlek “Çiftçilerimizin lehine düzenlenen kampanyaya Batmanlı çiftçilerimiz destek vererek sözleşme imzaladı. Tarımsal sulamada kullanılan trafolara sayaç takılması ile kayıt dışı elektrik oranında büyük düşüş yaşanacak, çiftçilerin trafolarını besleyen hat ve panolar yenilenecek, gerekli yerlere trafo kurulacak ve kesintiler minimum seviyeye düşecek” dedi. (Umut Ayaz)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete