Ana içeriğe geç

DEDAŞ, KIŞ HAZIRLIKLARINA ERKEN BAŞLADI

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş Batman İl Müdürlüğü, planlı bakım, onarım ve yatırım çalışmalarına ağırlık veriyor. Bir taraftan yıpranan enerji nakil hatlarını yenileyerek bunları yeraltına alıyor.

DEDAŞ, KIŞ HAZIRLIKLARINA ERKEN BAŞLADI

BATMAN İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ

Dicle EDAŞ Batman İl Müdürü Murat Dursun, enerji alanında yıllardır biriken sorunları gidermeye çalıştıklarını belirterek, “Cadde ve sokakların aydınlatılması için başlattığımız çalışmalar sürüyor. Ayrıca belediyenin genişletme çalışması sonunda yolda kalan direklerin tahliyesi ve yeni abonelere enerji gibi birçok konuda da yoğun çalışma içerisinde bulunuyoruz.” dedi.

MERETO CADDESİNDE YERALTI ÇALIŞMASI

Bu arada, Dicle EDAŞ proje tesis yöneticiliği tarafından hatların yeraltına alınması çalışmalarına Mereto caddesinde devam ediliyor. Bu çalışmalara paralel olarak aynı cadde üzerinde yeni bir trafo kabini kuruluyor.

CADDE VE SOKAK AYDINLATMASI TAM GAZ

Yaz ayları boyunca aydınlatma çalışmalarına devam eden Dicle EDAŞ, kış mevsimi gelmeden bu çalışmalarını tamamlama gayreti içerisinde bulunuyor. Batman’da 20 kilometre uzunluğunda çevre yolu ve bulvarlar aydınlatıldı. Bu arada, Beşiri kavşağı ila Hasankeyf kavşağı ve Hasankeyf kavşağı ile TOKİ arasındaki çevre yolu da şehir aydınlatma programına dahil edildi. 

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle