GÜNDEM

DEDAŞ, KIŞ HAZIRLIKLARINA ERKEN BAŞLADI

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş Batman İl Müdürlüğü, planlı bakım, onarım ve yatırım çalışmalarına ağırlık veriyor. Bir taraftan yıpranan enerji nakil hatlarını yenileyerek bunları yeraltına alıyor. Diğer yandan da ışıl ışıl bir Batman için aydınlatma çalışmalarını sürdürüyor.

DEDAŞ, KIŞ HAZIRLIKLARINA ERKEN BAŞLADI
14-09-2015 21:29
Google News

BATMAN İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ

Dicle EDAŞ Batman İl Müdürü Murat Dursun, enerji alanında yıllardır biriken sorunları gidermeye çalıştıklarını belirterek, “Cadde ve sokakların aydınlatılması için başlattığımız çalışmalar sürüyor. Ayrıca belediyenin genişletme çalışması sonunda yolda kalan direklerin tahliyesi ve yeni abonelere enerji gibi birçok konuda da yoğun çalışma içerisinde bulunuyoruz.” dedi.

MERETO CADDESİNDE YERALTI ÇALIŞMASI

Bu arada, Dicle EDAŞ proje tesis yöneticiliği tarafından hatların yeraltına alınması çalışmalarına Mereto caddesinde devam ediliyor. Bu çalışmalara paralel olarak aynı cadde üzerinde yeni bir trafo kabini kuruluyor.

CADDE VE SOKAK AYDINLATMASI TAM GAZ

Yaz ayları boyunca aydınlatma çalışmalarına devam eden Dicle EDAŞ, kış mevsimi gelmeden bu çalışmalarını tamamlama gayreti içerisinde bulunuyor. Batman’da 20 kilometre uzunluğunda çevre yolu ve bulvarlar aydınlatıldı. Bu arada, Beşiri kavşağı ila Hasankeyf kavşağı ve Hasankeyf kavşağı ile TOKİ arasındaki çevre yolu da şehir aydınlatma programına dahil edildi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete