GÜNDEM

DEDAŞ, KIŞ HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

Dicle EDAŞ, kış mevsimi öncesinde başlattığı bakım ve onarım çalışmalarını il ve ilçe merkezlerinin yanı sıra kırsalda da sürdürüyor.

DEDAŞ, KIŞ HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR
04-11-2015 20:15
Google News

DEDAŞ Genel Müdürü Murat Karagüzel ve İl Müdürü Murat Dursun, şirketin personelleri ile değerlendirme toplantısı düzenledi.

“GEREKLİ TEDBİRLER ALINDI”

Kış öncesi alınacak tedbirler ve yapılacak çalışmalarla ilgili yüklenici firma yöneticileriyle bir araya gelen Genel Müdür Murat Karagüzel, sorumluluk alanlarında bulunan Diyarbakır, Batman, Mardin, Siirt, Şırnak ve Şanlıurfa’da kış ayları için gerekli tedbirlerin alındığını söyledi. Batman İl Müdürlüğü yetkilileri de kışa hazır olduklarını, çalışmaların planlanan çerçevede sürdürüldüğünü bildirdi. Elektrik arızalarına sebep olan etkenlerin yanı sıra bakım ve onarım çalışmalarının masaya yatırıldığı toplantıda, Batman’da yapılan yatırımların verimliliği de ele alındı.

“EK ÖNLEMLER ALIYORUZ”

Toplantıya katılan İl Müdürü Murat Dursun, kış mevsiminde kayıt dışı elektrik kullanımı ve israf nedeniyle sıkıntı yaşamamak için yazdan bu yana planlı bir şekilde gerekli çalışmaları yaptıklarını söyledi. Batman’daki elektrik altyapısının 750 bin nüfusa yetecek düzeyde olduğuna da dikkat çeken İl Müdürü Dursun “Ancak kayıt dışı kullanım ve aşırı düzeydeki elektrik israfı, şebekelerimizi ciddi şekilde tahrip ediyor. Ek önlemler almaya çalışıyoruz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete