GÜNDEM

DEDAŞ ÖNÜNDE İZDİHAM VARDI; KRİZ ÇÖZÜLDÜ

Batman’da Dicle Elektrik Şirketi (DEDAŞ) ödeme noktaları önünde izdihama yol açan elektrik faturası ödeme krizi çözüldü.

DEDAŞ ÖNÜNDE İZDİHAM VARDI; KRİZ ÇÖZÜLDÜ
30-07-2021 12:59
BATMAN
Google News

DİJİTAL DÖNÜŞÜMDEN ÖTÜRÜ ÖDEME SİSTEMİ KAPATILMIŞTI

Ödeme şirketi Depsaş’ta sorunun çözüldüğü belirtilirken, ödeme noktalarının Cumartesi-Pazar günleri de açık olacağı belirtildi. Depsaş enerji dijital dönüşümü kapsamında yapılan çalışmalar nedeniyle kısa bir süre boyunca erişime kapatılan online işlemlerin, 26 Temmuz itibariyle yeniden başlatıldığı ifade edilen açıklamada “Fatura ödeme işlemleri de dahil olmak üzere tüm işlemlerinizi online.depsas.com.tr ve Depsaş enerji veznelerimizden s gerçekleştirebilirsiniz. Veznelerimiz hafta sonu 31 Temmuz - 1 Ağustos’ta açık olacaktır. Dönüşüm sonrası anlaşmalı bankalar üzerinden yapılan işlemlerde bazı entegrasyon problemleri yaşandığı tespit edilmiştir. Bu problemlerin giderilmesi için çalışmalarımız devam etmektedir. En kısa sürede bankalar üzerinden de ödemeler sorunsuz ve hızlı şekilde yapılabilecektir” denildi.

BAZI FATURALARIN ÖDEME SÜRESİ UZATILDI

Son ödeme tarihi 14 Temmuz ve sonrası olan faturaların son ödeme tarihlerinin, bankalarla entegrasyon problemi giderilinceye kadar ertelendiği belirtilen açıklamada “14 Temmuz 2021 tarihi sonrasında gecikmiş faturası ve ödenmemiş borcu sebebiyle mesken, ticarethane ve inşaat abone gruplarında yer alan abonelerimiz için enerji kesme işlemi uygulanmayacaktır. Aboneliğinizle ilgili her türlü soru ve işlemleriniz için 444 69 96 çağrı merkezimize veya size en yakın müşteri hizmetleri merkezimize başvurabilirsiniz” denildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
4 Mayıs 2024 e-gazete