GÜNDEM

DEDAŞ PERSONELLERİ İFTARDA BULUŞTU

Dicle Elektrik Dağıtım Şirketi (DEDAŞ) Batman İl Müdürlüğü, personel ve yöneticilerini iftar programında bir araya getirdi. Programa, Dicle Elektrik Dağıtım, Dicle Elektrik Perakende ve Dicle Elektrik Yatırım Şirketlerinin yöneticileri ve çalışanları katıldı.

DEDAŞ PERSONELLERİ İFTARDA BULUŞTU
24-06-2016 20:40
Google News

Açık havada verilen iftar yemeğine katılmak üzere Diyarbakır’dan Batman’a gelen Dicle Elektrik Dağıtım Genel Müdürü Murat Karagüzel, kurum personelleri ile sohbet etti. Programda konuşan Kurumsal İlişkiler Başkanı Neşet Demirbağ, bu tür etkinlikler sayesinde şirketteki birlik ve beraberliğin daha da güçlendiğini söyledi.

KAÇAK KULLANIM VE İSRAF İLE MÜCADELE EDİLECEK

Dağıtım bölgelerinde kayıt dışı kullanım nedeniyle elektrik israfının çok yüksek olduğuna dikkat çeken Neşet Demirbağ, gelecekte enerji sorunu yaşanmaması için kayıt dışı ve israfın son bulması gerektiğinin altını çizdi. Demirbağ, bu sebeple de sorumluluklarında bulunan il ve ilçelerde kaçak elektrik kullanımı ile birlikte israf ile de bıkmadan mücadele edeceklerini, bu konuda asla taviz vermeyeceklerini sözlerine ekledi. Programda DEDAŞ işçileri sohbet edip kaynaşma fırsatı buldu. (Umut Ayaz)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete