GÜNDEM

DEDAŞ PERSONELLERİ TOPLANTIDA BULUŞTU

DEDAŞ PERSONELLERİ TOPLANTIDA BULUŞTU

DEDAŞ PERSONELLERİ TOPLANTIDA BULUŞTU
05-11-2014 19:14
Google News

DEDAŞ Genel Müdürü Mustafa Yılmaz, Batman’daki saha çalışanları ile bir araya geldi. İnsan Kaynakları Müdürü Emirhan Karayay ile birlikte görüşüp, sorunlarını dinlediği işçilerden 7’sine ödül veren Yılmaz, DEDAŞ’ın büyük bir aile olduğunu ve hep birlikte karşılaşılan sorunların üstesinden geleceklerini söyledi. DEDAŞ Batman İl Müdürü Murat Dursun ve diğer il yöneticilerin de hazır bulunduğu toplantı, 3 saat sürdü.

BÜYÜK BİR AİLEYİZ

DEDAŞ Genel Müdürü Mustafa Yılmaz saha çalışanlarına hitap ederken, zor bir bölgede zor şartlar altında çalışan personelin alın terine büyük saygı duyduklarını söyledi. Bölgedeki yüksek kayıp kaçak oranı nedeniyle zaman zaman sıkıntılar yaşadıklarını dile getiren Yılmaz, DEDAŞ ailesi olarak hep birlikte sıkıntıları aşacaklarına inandıklarını ifade etti.

7 İŞÇİYE ÖDÜL VERİLDİ

Yaklaşık 3 saat süren toplantı sonrası İnsan Kaynakları Müdürü Emirhan Karayay ve Batman İl Müdürü Murat Dursun tarafından saha işçilerinden Ömer Öner, Ekrem Kartay, Salih Kaplan, Ramazan Atayan, İhsan Kuyumcu, Mahsum Öner ve Ahmet İpek’e yaptıkları çalışmalardan ötürü ödül verildi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete