GÜNDEM

DEDAŞ’TA EĞİTİMLER BAŞLADI...

Dicle Akademi bünyesinde çalışan personele yönelik olarak gerçekleştirilen 2015 yılı eğitim seminerleri kapsamında Diyarbakır’dan sonra DEDAŞ Batman İl Müdürlüğü’nde çalışan personele de iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verildi.

DEDAŞ’TA EĞİTİMLER BAŞLADI...
15-04-2015 20:21
Google News

Seminerde İş Güvenliği Uzmanı Lokman Yorulmaz ve İş yeri Hekimi Dr Naif Yılmaz, personellere iş sağlığı ve güvenliği kültürü, ofis ergonomisi, güvenlik ve sağlık işaretleri, elektrik işlerinde iş sağlığı güvenliği, kişisel koruyucu donanım, acil durum planı, elektrik çarpmaları ve ilk yardım ile yangın eğitimi konularında bilgi verdi.

EĞİTİME 262 PERSONEL KATILDI

İl Müdürlüğü’nde çalışan 262 personelin katıldığı eğitim programı hakkında bilgi veren DEDAŞ İş Güvenliği Uzmanı Lokman Yorulmaz, eğitimin verimli geçtiğini söyledi. “Sıfır kaza ve sağlıklı çalışma” sloganı ile gerçekleştirdikleri eğitim çalışmasını 6331 sayılı yasa gereği düzenlediklerini dile getiren Yorulmaz “Çalışma alanımız ağır, tehlikeli ve sorumluluk gerektiriyor. DEDAŞ olarak önceliğimiz çalışanlarımızın sağlığı ve güvenliğidir” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete