GÜNDEM

DEDAŞ’TA MÜDÜR DEĞİŞİKLİĞİ

DEDAŞ İl Müdürü Murat Dursun’un Şanlıurfa Müdür Yardımcılığına atanması ile boşalan yere Batman-Siirt İl Denetçisi Faruk işlek atandı.

DEDAŞ’TA MÜDÜR DEĞİŞİKLİĞİ
04-12-2015 19:46
Google News

Urfa’ya atanan Murat Dursun ile yerine atanan Müdürü Faruk İşlek, gazetemize nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Urfa’ya gidecek olması nedeni ile helallik isteyen Dursun “Batman’da yüzde 75’lerde olan kaçak oranını yüzde 50’ye çekmek için var gücümüzle çalıştık ancak ne yazık ki hedefimize ulaşamadık. 100 kişilik kaçak ekibimizle mahallelerde kaçak taraması yapıyoruz. Denetim yaptığımız sokaktan çıkar çıkmaz, yine kaçak elektriğe bağlanıyorlar. Ancak elektrik kesintileri konusunda çalışmalarımız iyi gitti. Bu sene elektrik kesintilerinin yoğun yaşanmayacağını ümit ediyoruz. Halkımızdan hakkını helal etmesini istiyoruz” dedi.

FATURALARI ESNEKLEŞTİRMEYE ÇALIŞIYORUZ

Elektrik faturalarına ilişkin de açıklama yapan Murat Dursun “Daha önceden tüketici, bir ayın faturasını ödemediğinde elektriği kesiliyordu. Şimdi bu süreyi 3 aya çıkarmak için uğraşıyoruz. Çalışmamız hayata geçirilirse tüketici, borcunu ödemediğinde önce ihbarname gönderilecek, sonra elektrik kesintisi uygulanacak” şeklinde konuştu.

ARIZA İHBAR, 24 SAAT AÇIK

Batman İl Müdürlüğüne atanan Faruk İşlek ise sorunlara anında müdahale etmenin gayreti içerisinde olacaklarını belirterek “Bizden önce bu görevi yapan Murat Dursun’a teşekkür ediyorum. Biz de Batman’da sorunlara anında müdahale ederek, halkımızın memnuniyetini sağlamaya çalışacağız. 444 8 086 arıza ihbara gelen şikayetlere ekiplerimizle anında cevap vereceğiz” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete