GÜNDEM

DEDAŞ’TAN ÇİFTÇİYE YÜZDE 59’LUK JEST

Dicle Elektrik Dağıtım Şirketi (Dicle EDAŞ) Genel Müdürü Murat Karagüzel ve İl Müdürü Faruk İşlek, Batman’da çiftçilerle bir araya geldi.

DEDAŞ’TAN ÇİFTÇİYE YÜZDE 59’LUK JEST
11-12-2015 19:26
Google News

Çiftçilerin sorunlarını dinleyen Genel Müdür Karagüzel, şirketi devraldıkları ilk günden bu yana Türkiye genelinde çiftçilere pozitif ayrımcılık yapan tek enerji şirketi olduklarına vurgu yaptı. Bölge çiftçisine 2013 yılında trafo bazlı, 2014 yılında ise dönüm bazlı kampanyalarla destek sunduklarını hatırlatan Karagüzel “Çiftçilerden 2015 yılında kullandıkları elektrik enerjisinin yüzde 59’unu almayarak desteklerimizi sürdürüyoruz. Bu uygulamayla çiftçilerimiz 2015 yılında olduğu gibi kullandıkları enerjinin sadece yüzde 41’ini ödeyecek” dedi.

“ÇİFTÇİYE 2016’DA DA DESTEK OLACAĞIZ”

Kampanya sayesinde çiftçilerin tasarrufa gittiğini de sözlerine ekleyen Karagüzel “Çiftçilerimiz OSOS sayaçlarını israftan kaçındı. Hatlara yüklenmeler olmadı.  Haliyle yazın sıkça görülen elektrik dalgalanmaları da yaşanmadı. Hem şirket kazandı, hem de çiftçilerimiz kazandı. Borcunu ödeyen ve uzaktan okumalı sayaç takmayı kabul eden çiftçilere 2016’da da enerji desteği vereceğiz. Çiftçilerimiz geçmiş dönemlerdeki borçlarını ödeyip, uzaktan okumalı sayaç takarlarsa 2016 yılında kullanacakları enerjinin yüzde 59’unu biz sağlayacağız. Borcunu ödemeyen, kampanyaya katılmayan çiftçilerimizden paramızın tamamını tahsil etmek için de hukuki yolları kullanacağız. Elektrik borcu bulunan çiftçilere, borçlarını ödeme konusunda kolaylık sağlayacağız. 2015 yılının sonuna kadar borcunu temizleyen çiftçilerimizden sadece borçlarına ait anaparaları alacağız” şeklinde konuştu. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete