GÜNDEM

DEDAŞ’TAN “KAÇAK ELEKTRİK” UYARISI!

DEDAŞ’TAN “KAÇAK ELEKTRİK” UYARISI!

DEDAŞ’TAN “KAÇAK ELEKTRİK” UYARISI!
20-10-2014 19:08
Google News

Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (DEDAŞ) İl Müdürü Murat Dursun, kış aylarında elektrik kesintilerinin asgari seviyeye düşmesi ve vatandaşların mağdur olmaması için kaçak elektrik kullanımı ve israftan kaçınılmasını istedi.
Kentteki kaçak elektrik kullanımının kış aylarında daha da arttığını belirten Dursun “Biz ne kadar çalışırsak çalışalım, aşırı tüketim ve kaçağa bağlı aşırı yüklenme trafolarımız başta olmak üzere tüm şebekemize zarar veriyor. Bu da bazen 1–2 günü bulan kesintilere neden oluyor. Elektrik kesintisinin yaşanmadığı bir kış geçirmemiz için, vatandaşlarımızdan israf, aşırı yüklenme ve kaçak elektrik kullanımının son bulması noktasında destek talep ediyoruz” dedi.
ZARARA RAĞMEN YATIRIM YAPIYORUZ
Dursun, zarar eden bir şirket olmalarına rağmen Batman’a ve bölgeye yatırım yapmaya devam ettiklerine dikkat çekerek “Normalde bir şirket zarar ediyorsa küçülür, yatırımlarını azaltır. Ama biz bunun tersini yapıyoruz. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için zarar etmemize rağmen yatırım ve yenileme çalışmaları yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete