Ana içeriğe geç

DEM Parti Eş Genel Başkanı Bakırhan, Mardin'de temaslarda bulundu

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, Mardin'de çeşitli temaslarda bulundu.

DEM Parti Eş Genel Başkanı Bakırhan, Mardin'de temaslarda bulundu

Bakırhan, beraberindeki bazı milletvekilleri ile Mardin'in Mazıdağı ilçesinde 20 Haziran'da çıkan yangından etkilenen kırsal Yücebağ Mahallesi'ni ziyaret etti.

Yangında hayatını kaybedenlerin yakınları ile görüşerek başsağlığı dileyen Bakırhan, ailelerin acısını paylaştığını söyledi.

Bakırhan, "Ne gerekiyorsa maddi, manevi, hukuki destek, partimiz sizinle birlikte. Yanınızdayız, sizinle birlikteyiz. Bu tür acıların bir daha yaşanmaması için bu davanın peşini bırakmamak lazım." dedi.

Daha sonra Kızıltepe ilçesine geçen Bakırhan, partisince Otogar Meydanı'nda düzenlenen tarım mitingine katıldı.

Burada konuşan Bakırhan, Edirne'den İzmir'e, Antalya'dan Samsun'a kadar üreticilerle, besicilerle, çiftçilerle buluşmaya devam edeceklerini belirtti. (AA)

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle