SPOR

DEMİR ADAMLAR, HAKEME RAĞMEN GALİP…

Hentbol Erkekler Süper Lig’inde mücadele eden temsilcimiz 1955 Batman Belediyespor Hentbol Takımı, ligin 3. haftasında MYK Hentbol’u mağlup ederek, yoluna emin adımlarla devam etti.

DEMİR ADAMLAR, HAKEME RAĞMEN GALİP…
07-10-2018 20:12
Google News

SAHAYA PANKARTLA ÇIKTI

Karşılaşma, 19 Mayıs Kapalı Spor Salonunda oynandı. Temsilcimiz sahaya “terörü lanetliyoruz” yazılı siyah pankartla çıkarak, Gercüş’te Kırsalında el yapımı patlayıcının patlaması sonucu şehit düşen 8 askeri anarak maça başladı. Maçı, Belediye Başkan Yardımcısı ve Kulüp Başkanı Havı Murat Şahin de son dakikasına kadar izledi.

İLK YARIYI ÖNDE KAPATTI

Temsilcimiz, karşılaşmanın ilk dakikalarından itibaren üstünlüğünü korudu. Mavi-Turuncu Temsilcimiz, ilk yarıyı 12–11 önde kapattı.

İKİNCİ YARI NEFESLER KESİLDİ

Karşılaşmanın ikinci yarısında nefesler tutuldu. Rakip takımların üst üste attığı goller, stadı hareketlendirdi. Hakemin zorlamalarına ve eksik oyuncuya rağmen temsilcimiz, son dakikaya kadar üstünlüğünü korumayı başardı. Maç, Batman Belediyesi Hentbol Takımı’nın 25-24’lük galibiyetiyle sonuçlandı. 1955 Batman Belediyespor Hentbol Takımı, gelecek hafta İzmir Deplasmanında Karşıyaka Belediyespor ile karşılaşacak.

TARAFTAR GRUPLARININ DAYANIŞMASI, MAÇA DAMGA VURDU

Tribünlerdeki yerini alan Genç 72 Taraftar Grubu, maçın son dakikalarına kadar Mavi-Turuncu Takımı destekledi. Maçın ikinci yarısı tribüne gelen Petrolspor Taraftarı Yarasalar Grubu da tezahürat ve sloganlarla Genç 72’ye destek verdi.

GAZETEMİZE TEZAHÜRAT YAĞDI

Gazetemiz Sonsöz, yazar ve çalışan kadrosu ile tribündeki yerini aldı. Maçın tamamı, gazetemizin faacebook hesabı üzerinden canlı bağlantı ile yayınladı. Salona “Batman Sonsöz, Genç 72 Taraftar Grubu ile Gurur Duyuyor” ve “Batman Sonsöz, Demir Adamlara Başarılar Diler” yazılı pankartlar asan gazetemize, taraftar grupları tarafından sık sık tezahüratlar yapıldı. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete