SPOR

DEMİR ADAMLAR İLK YARIYI GALİBİYETLE KAPATTI

Süper lig temsilcimiz 1955 Batman Belediyespor Erkek Hentbol takımı, ligde konuk ettiği Ahi Evran Üniversitesi Gençlik Spor Kulübü’nü 43-33 yenerek zirve yarışını sürdürdü. Erkekler Süper Lig, 11. haftanın ardından devre arasına girdi.

DEMİR ADAMLAR İLK YARIYI GALİBİYETLE KAPATTI
10-12-2018 21:12
Google News

19 Mayıs Kapalı Spor Salonunda oynanan mücadeleyi Vali Hulusi Şahin, Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, Belediye Başkan Yardımcısı ve 1955 Batman Belediyespor Kulüp Başkanı Doç. Dr. H. Murat Şahin ile çok sayıda sporsever heyecanla takip etti.

FARKLI GALİBİYET

Maçın büyük bölümünü önde götüren Temsilcimiz ilk yarıyı 21-14 önde bitirdi. Temponun hiç eksik olmadığı mücadelede üstünlüğünü son saniyeye kadar sürdüren Erkek Hentbol takımı mücadeleyi 43-33 gibi farklı bir skorla kazandı. Alınan galibiyetin ardından Temsilcimiz, ligde puanını 17’e yükseltirken 3. sıradaki yerini korudu.

GÖZLER KUPA MAÇLARINDA

Türkiye Kupası 2.Eleme Turu Batman’da gerçekleşecek. 1955 Batman Belediyespor Erkek Hentbol Takımı, Beşiktaş, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi ve Amasya Suluova ile bu hafta maç yapacak. İlk maçı yarın Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi ile saat 17.00’da yapacak olan temsilcimiz, Perşembe günü de saat 15.00’da Beşiktaş ile maç yapacak. Öte yandan Amasya Suluova kupadan çekildiği için Batman’a gelmedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete