SPOR

DEMİR ADAMLARIN BİLEĞİ BÜKÜLMÜYOR

Süper Lig’de İlimizi temsil edecek olan Belediyespor Hentbol Takımı, Türkiye Kupasında 1. kademe maçlarını 1. olarak tamamladı.

DEMİR ADAMLARIN BİLEĞİ BÜKÜLMÜYOR
18-09-2018 20:23
Google News

2018–2019 Erkekler Hentbol Süper Ligi’nde mücadele edecek olan 1955 Batman Belediyespor Hentbol Takımı, Türkiye Kupası 1. Tur’dan gruptan lider çıktı.

Bolu’da gerçekleşen 1. Tur Türkiye Kupası Maçlarında D grubunda mücadele eden takım, Tokat Gençlikspor’u 41-23 ve Sebanspor’u 36-21’lik skorlarla mağlup etti. Her iki maçta da maçın düdüğüyle birlikte üstün bir oyun sergileyen temsilcimiz, gruptan lider çıktı ve Türkiye Kupası 2. Tura yükseldi.

BAŞKAN ŞAHİN, MAÇLARI CANLI TAKİP ETTİ

Türkiye Kupası 1.Tur Elemeleri için Bolu’ya giden 1955 Batman Belediyesi Hentbol Takımı, aldığı iki galibiyetle D grubundan lider çıktı. Kulüp Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr H.Murat Şahin, maçları 4G ile canlı izledi, takıma moral verdi. 

“TAKIMIMA GÜVENİYORUM”

Baş Antrenör Seceattin Aydoğ, “Türkiye Kupası 1. Tur Karşılaşmaları rahat geçti. Bu sene yükümüz ağır. Hem kupada hem de ligde şampiyonluk için yarışacağız. Hedefimiz şampiyonluk. Takımıma güveniyorum. Bu başarıları elde edecek güçteyiz” dedi.

OYUNCULARLA İÇ İÇE OLAN BİR HOCA

Aydoğ, takımdaki oyuncularla kurduğu dostluk bağıyla da dikkat çekiyor. Türkiye Kupası Maçlarında sporcularla şakalaşması ve samimiyeti, Bolu’da bulunan Muhabirimiz Yusuf Kavak’ın objektifine şu karelerle yansıdı:

BATMAN’IN TANITIMI YAPILDI

Türkiye Kupası Maçlarının oynandığı Bolu’da, Batman’ın tanıtımı da yapıldı. Takım ve Basının ilgi odağı olan Batman Belediyespor Hentbol Takımı, yörenin spor sayfaları ve internet sayfalarında da haber oldu. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?