GÜNDEM

DEMİR AİLESİNDEN GÖRKEMLİ DÜĞÜN

Batman’ın sevilen simalarından Batso Başkan vekili Celil Demir’in oğlu Emrah Demir hafta sonu düzenlenen görkemli düğün töreniyle Feyzullah Işık’ın kızı Ümran Hazal’la dünya evine girdi.

DEMİR AİLESİNDEN GÖRKEMLİ DÜĞÜN
09-09-2019 15:15
Google News

 

Eva düğün salonunda yapılan görkemli düğüne Batman Valisi Hulusi Şahin, Batman eski Milletvekilleri Ataullah Hamidi, Faris Özdemir, Rektör Prof. Aydın Durmuş, Batso Başkanı Abdulkadir Demir, Batman belediyesi eski eş başkanı Sabri Özdemir, Kurum müdürleri, STK başkanları, çok sayıda iş adamı, Muhtarlar ve şehrin önde gelenleri katıldı.
Düğün öncesinde mevlidi şerif okutulurken, ardından davetlilere yemek ikramında bulunuldu. Gecede Damadın babası Celil Demir konukları kapıda karşılayarak yakın ilgi ve alaka gösterdi. 
Eyvan sıra gecesi ekibinin açılışıyla başlayan coşkulu düğünde daha sonra genç çiftin nikahı kıyıldı. Emrah – Ümran Hazal çiftinin nikah şahitliğini Vali Hulusi Şahin, Eski Milletvekilleri Faris Özdemir, Ataullah Hamidi, Rektör Prof Dr. Aydın Durmuş ve Batman ile İstanbul’dan iş adamları yaptı. Nikahın kıyılmasından sonra geline nikah cüzdanını takdim eden Batman Valisi Hulusi Şahin genç çifti kutlayarak bir ömür boyu mutluluk diledi. 
Sanatçıların sahne aldığı düğünde davetliler gece geç saatlere kadar eğlenirken, Damadın babası Batso Başkan Vekili Celil Demir, bu murtlu günde kendilerini yalnız bırakmayan başta Batman Valisi Hulusi Şahin olmak üzere tüm misafirlere teşekkür etti. 
Batman Sonsöz Gazetesi olarak genç çifti kutlar ömür boyu mutluluk dileriz

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete