SİYASET

Demir’den sosyal mesaj

İki dönem Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) Başkanlığı yapan ve yeni dönemde yeniden aday olan Abdulkadir Demir, yaptığı hizmetleri anlatırken “Sosyal sorunla duyarlı Oda olduk” dedi.

Demir’den sosyal mesaj
14-09-2022 15:27
14-09-2022 14:28
BATMAN
Google News

BATSO TAZİYE EVİ’Nİ AÇTIK

Toplumda önemli bir yere sahip olan taziye kültürü geleneğini gözettiklerini belirten BATSO Başkanı Abdulkadir Demir “Halkımızın inanç, örf ve ananelerine duyarlılık göstererek, Kültür Mahallesinde taziye evi olmadığından dolayı yönetimimiz ve sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte belediyeye ait arsaya taziye evi yapımını üstlendik ve 2016 yılında 1000 metrekarelik 2 katlı modern taziye evini Batman Halkının hizmetine sunduk” dedi.

CENAZE NAKİL ARACI HİBE ETTİK

Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO)’nun, Batman Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü’ne cenaze hizmetlerinde kullanılmak üzere cenaze nakil aracı hibe ettiğini belirten Demir “Pandemi döneminde, cenazelerin defin sürecinin uzamasına duyarsız kalmadık. Batman Ticaret ve Sanayi Odası olarak Batman Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü’ne cenaze hizmetlerinde kullanılmak üzere 3 cenazenin taşınabileceği özel soğutma sistemi bulunan kapalı cenaze nakil aracı hibe ettik” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?