GÜNDEM

DEMİRHAN’DAN “ÇILGIN PROJE”

Haziran ayında yapılacak genel seçimlerde Batman’dan AK Parti Milletvekili Aday Adayı olan Hüseyin Demirhan, basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelerek Batman için hazırladığı çılgın projenin sunumunu yaptı.

DEMİRHAN’DAN “ÇILGIN PROJE”
25-02-2015 20:58
Google News

“Çocukluğumun hayali” dediği, içinde minyatür deniz ve 6 yıldızlı otelin bulunduğu “Batman Kazanacak” adlı projesini tanıtan Demirhan, projede 5 bin kapasiteli minyatür deniz, 200 tezgâh kapasiteli pazar alanı, alışveriş merkezleri, yarı açık kapalı ticaret alanları, küçük kamu büroları, tarihi Türk hamamı, uluslar arası fuar alanı, 10 bin kişi kapasiteli konser salonu, piknik alanları, spor kompleksi gibi tesislerin yer aldığını söyledi.

MALİYETİ 200 MİLYON DOLAR

Projenin maliyetinin 200 milyon dolar olduğunu belirten Demirhan, projenin bölgeye hitap edeceğine vurgu yaptı. Demirhan, projenin 3 bin kişiye istihdam sağlayacağını, gerekli kaynaklar sağlandıktan sonra projenin 3 yılda bitirilebileceğini belirterek “Projeyi Batman Çayı kenarında düşünüyoruz. Minibüs mesafeli olacak ki herkes faydalanabilsin. Bu çocukluğumun hayali bir projedir. Tüm Batmanlılar gücü oranında bu projeye ortak olabilir. Ben milletvekili olurum olmam bu önemli değil. Önemli olan Batman’dır. Batman’ın bu tür projelere ihtiyacı vardır” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete