GÜNDEM

DEMOKRASİ NÖBETİNDE 9.GÜN

15 Temmuz'da Türk Silahlı Kuvvetlerinin içerisindeki bir grup asker tarafından gerçekleştirilmek istenen darbe girişimden sonra Batman’da demokrasi nöbeti devam ediyor.

DEMOKRASİ NÖBETİNDE 9.GÜN
24-07-2016 20:09
Google News

Batman Valiliği ve Emniyet Müdürlüğü meydanında devam eden demokrasi nöbetine binlerce vatandaş destek veriyor. Çocuk büyük demeden elinde Türk bayraklarıyla meydanları dolduran binlerce kişi demokrasi nöbetini sürdürüyor.

FELÇLİ BABANNESİYLE BİRLİKTE ALANDA

15 Temmuz’dan sonra başlayan demokrasi nöbetine 67 yaşındaki felçli babannesi Behiye Kaya'yı getirdiğini söyleyen Sevda Kaya, “Temmuz darbe girişiminden beri babaannem alana gelmek istiyordu. Bu darbe girişimini atlatabilmesi için Recep Tayyip Erdoğan'a dua ediyordu. Allahu Teâlâ bize yardım etti ve şu an buradayız. Babaannem de şu an bayrak sallıyor iyi ki buradayız iyi ki demokrasiyi kazanmışız" dedi.

AK Parti Batman Merkez İlçe Teşkilat Başkanı Yahya koyun ise, “Batman halkı meydanlarda, her akşam sabah namazına kadar canlı bir şekilde bu meydanı doldurmaktadırlar. Buradan ilk günden bugüne kadar meydanları boş bırakmayan Batman halkına saygılarımı sunuyorum” diye konuştu. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete