GÜNDEM

Demokrat Parti "İdlib" bildirisi yayınladı

Demokrat Parti (DP) Başkanlık Divanınca, İdlib'deki Türk askerine gerçekleştirilen hain saldırıya ilişkin yayımlanan bildiride "Türk Silahlı Kuvvetleri unsurlarının, bölgedeki varlığının gerekçeleri ortadan kalkıncaya kadar harekatına devam etmesi konusunda desteğimiz tamdır." ifadesi kullanıldı.

Demokrat Parti "İdlib" bildirisi yayınladı
01-03-2020 14:24
Google News

 

DP'den yapılan yazılı açıklamada, İdlib'deki 33 askerin şehit olduğu menfur saldırı sonrasında Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın Başkanlık Divanı üyesi kurmaylarıyla durum değerlendirmesinde bulunduğu belirtildi.

Başkanlık Divanı toplantısı sonrasında yayınlandığı belirtilen bildiride şunlar kaydedildi:

"Türk Silahlı Kuvvetleri unsurlarının, bölgedeki varlığının gerekçeleri ortadan kalkıncaya kadar harekatına devam etmesi konusunda desteğimiz tamdır. Türk Silahlı Kuvvetleri unsurlarına, dahası milletimizin barış ve huzuruna karşı yapılmış bu hain saldırıyı şiddetle kınıyor ve sorumlularına gereken cevabın verilmesi konusunda devletimizin siyasi akıl, öngörü, imkan ve kudret kapasitesiyle uygun olarak alacağı kararlara Demokrat Parti olarak destek vermeye hazır olduğumuzu bildirmek istiyoruz."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete