GÜNDEM

“DENETİM ARTTIKÇA VAKALAR AZALIYOR”

İçişleri Bakanlığı genelgesi doğrultusunda ülke genelinde yapılan covid–19 denetimleri, Batman’da da Vali Hulusi Şahin koordinasyonunda Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, İl Emniyet Müdürü, Belediye Başkan Yardımcıları, polis, jandarma ve Belediye Zabıtasının katılımıyla kent merkezi ve ilçelerde gerçekleştirildi.

“DENETİM ARTTIKÇA VAKALAR AZALIYOR”
06-09-2020 17:10
Google News

 

VALİ, ESNAF VE VATANDAŞLARI UYARDI
Edip Solmaz Bulvarı üzerindeki esnafı ziyaret eden Vali Şahin, esnaf ve vatandaşlara maske kullanımı, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulundu. 
 

DENETİM ARTTIKÇA VAKA SAYILARI AZALIYOR
Denetimlere ilişkin bilgi veren Vali Şahin “Batman’da oluşturduğumuz ekiplerin yaptığı denetimler sayesinde ilimizdeki vaka sayılarında bariz bir azalma gözlemliyoruz. Bugün Diyarbakır’da bölge ile ilgili koordinasyon toplantısı gerçekleştiren Sağlık Bakanımız da ilimizdeki vaka sayılarının azalmasından duyduğu memnuniyeti İl Sağlık Müdürümüze ifade etmiştir. Umuyorum ki hem vatandaşımızın maske, hijyen ve sosyal mesafe konusundaki hassasiyeti, hem de bizim denetimler konusundaki kararlılığımız, pandemi konusunda kış aylarına çok daha rahat girmemizi sağlayacaktır” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete