SPOR

Deneyimli teknik direktörden Batmanlı futbolcuya övgü

Sivasspor'un yeni teknik direktörü Bülent Uygun, Batmanlı Yunus Emre Konak, Türkiye'de 30 yıldır izlediği en yetenekli futbolcu olduğunu söyledi.

Deneyimli teknik direktörden Batmanlı futbolcuya övgü
04-01-2024 15:49
04-01-2024 15:52
BATMAN
Google News

EMS Yapı Sivasspor'un yeni teknik direktörü Bülent Uygun, Trendyol Süper Lig'in 19. haftasındaki Kayserispor maçının zor geçeceğini ve galibiyet hedeflediklerini söyledi. "Genç futbolcuları seviyorum" diyen Uygun,"Şu anda Türkiye'de 30 yıldır izlediğim en yetenekli futbolcu, Sivasspor'daki Yunus Emre Konak. Fiziği, temposu, oyun görüşü ve oyun mantalitesiyle dört dörtlük bir futbolcu. Yunus'un tek yapacağı şey profesyonelce düşünmek, çalışmak ve ona göre kendini geliştirmek" ifadelerini kullandı.

"YUNUS EMRE 30 YILDIR İZLEDİĞİM EN YETENEKLİ OYUNCU"

Bülent Uygun, yaklaşık 30 yıldır Türk futbolunda oyuncu izlediğini, yetenekli birçok futbolcuyu gün yüzüne çıkardığını söyledi. Emre Demir, Doğan Alemdar ve Hasan Doğan'ın gün yüzüne çıkardığı futbolcular arasında yer aldığını anlatan Uygun, "Genç futbolcuları seviyorum. Yetenek varsa şans vermek çok hoşuma gidiyor. Şu anda Türkiye'de 30 yıldır izlediğim en yetenekli futbolcu, Sivasspor'daki Yunus Emre Konak. Fiziği, temposu, oyun görüşü ve oyun mantalitesiyle dört dörtlük bir futbolcu. Yunus'un tek yapacağı şey profesyonelce düşünmek, çalışmak ve ona göre kendini geliştirmek." ifadelerini kullandı. (Necdet Çakır)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete