GÜNDEM

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR’DEN BATMAN’A ZİYARET

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Batman’a ziyarette bulundu.

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR’DEN BATMAN’A ZİYARET
20-12-2016 22:26
Google News

Batman Havaalanında Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Başkan Yardımcıları Vahap Asma ve Murat Şahin tarafından karşılanan Zolan, Kristal Park’ta düzenlenen yemekli toplantıya katıldı.

“HALA YAPILMASI GEREKEN İŞLER VAR”

Batman’a gerçekleştirdiği ziyaretin nedenine ilişkin konuşan Zolan “Batman güzel bir şehir ancak hala yapılması gereken işlerin olduğu, sıkıntıların olduğu, hizmet üretmek yerine başka şeylerin yapıldığı ortada. Bu noktada AK Parti Genel Başkan Yardımcımız, bizi Büyükşehir Belediyesi olarak tecrübelerimizi paylaşmak için görevlendirdi. Başkanımız göreve gelir gelmez çok güzel işler başlatmış, kendilerini tebrik ediyoruz” dedi.

“İNSANLARIMIZIN DAHA İYİ ŞARTLARDA YAŞAMASINI İSTİYORUZ”

Toplantıda konuşan Aksoy ise “Denizli Büyükşehir Belediye Başkanını ve Ekibi ile görüş alışverişinde bulunacağız. Tecrübelerinden, belediyecilik konusundaki birikimlerinden yararlanacağız. Tabi bu ziyaret,  sembolik olarak da önemli. Bölge insanının daha iyi şartlarda, daha huzurlu ve daha mutlu yaşaması için sadece bizlerin yüreği çarpmıyor. Türkiye’nin her yerindeki yöneticilerimizin, devlet yetkililerimizin gönlü buradaki insanlarımızın daha iyi şartlarda yaşamasını istiyor” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?