GÜNDEM

DERYA PARK, BATMAN’IN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK

Batman’ın önde gelen işadamlarından Aydın Gülmez tarafından yaptırılan Derya Park Siteleri kentin çehresini değiştirecek.

DERYA PARK, BATMAN’IN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK
13-01-2016 19:00
Google News

Siirt Çevreyolu üzerinde 20 bin 136 metrekare alanda yaptırılan ve 322 daireden oluşan Derya Park 6 bloktan oluşuyor. 4+1 ve 3+1 şeklinde yapılan daireler, Mayıs ayında sahiplerine teslim edilecek. 6 bloktan oluşan parkın maketi ise “modern bir mini kent”i andırıyor.

YAŞAM ALANI OLUŞTURULDU

13 kattan oluşan her blokta ayrı ayrı özellikler yer alırken, dairelerde oturacak olan ev sahipleri için her şey düşünüldü. Site alanın geniş olmasına rağmen güvenlik için sadece tek giriş kapısı verildi. Giriş kapısı dışında acil durumlar için de ayrı bir giriş yapıldı. İçinde mağazaların, marketlerin, kreşlerin, havuzların, sauna ve hamamların, yürüyüş parkurlarının, dev bir otoparkın, spor salonlarının bulunduğu bir yaşam alanı oluşturuldu. 6 bloktan oluşan Derya Park’ta güvenlik anlamında herhangi bir sorunun yaşanmaması için 10 güvenlik görevlisi istihdam edilecek.

OLUMSUZ HAVA ŞARTLARI ÇALIŞMLARI ETKİLEMEDİ

Kentin en modern yaşam merkezi olacak olan Derya Park’ta çalışmalar aralıksız devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yağan kar yağışı ve soğuk hava kentte hayatı olumsuz yönden etkilerken, Derya Park’ta çalışmalarda herhangi bir aksaklık yaşanmadı. Yaşam merkezinde çalışmalar aralıksız sürerken dairelerin Mayıs ayında sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

İnşaat alanlarında hummalı çalışmalar sürerken örnek daireler ise görenlerin beğenisini kazanıyor.

322 ADET DAİRE, 33 ADET İŞYERİ

Geniş bir alan üzerine kurulan Derya Park, huzur ve refah dolu bir yaşam alanı olma konusunda iddialı. Daha çok batıda bir yaşam alanı görünümünde olan Derya Park’ın bulunduğu mevkii ise sessizliği ve sakinliği ile tercih ediliyor. Dış görünüşünün yanı sıra dairelerin iç tasarımı ve dekorasyonu da özenle yapılmış ve usta ellerden geçmiş. Dairelerin koridorunda bulunan duvarlar ve dolaplar da bina sakinlerinin hizmetinde.

ISI VE SES İZOLASYONU İLE DÖŞENDİ

Derya Park Yaşam Alanı’ndaki tüm dairlerin ısı ve ses izolasyonu ile döşendi. Salon, oturma odası, banyo, çocuk odaları, genç odası, ebeveyn yatak odasının parke ile döşeneceğinden, LED aydınlatmalar, balkon, klima, dolaplar, yerlerde seramik, kombiler, küvetler, Hilton lavabo ve giyinme odası hazırlandı. Batmanlılara ayrıcalıklı yaşam alanının kapılarını açacak olan Derya Park’ta daire fiyatları ise 260 bin ile 360 bin arasında değişiyor. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete