GÜNDEM

DERYA PARK GÖRÜCÜYE ÇIKTI!...

Belde Mahallesi Özel Dünya Hastanesi yanında hızla yükselen binaları bir kez daha ziyaret ettim.

DERYA PARK GÖRÜCÜYE ÇIKTI!...
06-05-2015 22:46
Google News

Derya Park Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Gülmez tarafından Batman’a kazandırılan bu yaşam alanında çalışmalar ne durumda, incelemek istedim.

Onlar buraya “Derya Park” diyorlar. Ama ben “mini kent” demeyi tercih ediyorum.

Zira içinde mağazaların, marketlerin, kreşlerin, havuzların, sauna ve hamamların, yürüyüş parkurlarının, dev bir otoparkın, spor salonlarının bulunduğu bir yaşam alanı burası.

Daha önce burayı ziyaret ettiğimde binalar henüz inşaat halindeydi. Şimdi kaba inşaatın yüzde 80’i tamamlanmış. Hatta örnek bir daire bile hazırlanmış. Ben de bu örnek daireyi inceleyip, gözlemlerimi aktarayım diye mini kentin yolunu tutuyor, Satış Danışmanı Merve Tekin’le birlikte örnek daireyi büyük bir ciddiyetle geziyorum.

326 ADET DAİRE, 33 ADET İŞYERİ

Anladığım kadarıyla Derya Park binaları, Batmanlılara huzur ve refah bir yaşamın kapılarını aralamada kararlı. 20 bin 400 metrekare alan üzerine kurulan Derya Park Yaşam Alanında 6 blok ve 326 adet dairenin yapıldığını aktarıyor Satış Danışmanı Merve Hanım. Ayrıca sitede iş kurmak isteyenler için de 33 adet işyeri yapılmış. İşyerlerinin satışı büyük ölçüde tamamlanmış. Burada iş sahibi olmak istiyorsanız elinizi sıkı tutun benden söylemesi.

4+1 DAİREYİ GEZİYORUZ

Granitle döşenmiş ve LED ışıkla aydınlatılmış uzunca bir koridordan geçtikten sonra 1 kat yukarıya çıkıyoruz. Ayaklarımıza galoşlarımızı ve terliklerimizi aldıktan sonra 4+1 dairemizin kilidini açarak içeri giriyoruz. 221 metrekareymiş bu daire. Kapının hemen sağında şık bir mutfak karşılıyor bizi. Kocaman ve tamamı camla kaplı bir balkonu var mutfağın. Dolaplar birinci kalitede, duvar kâğıtları ise güzel bir zevkin ürünü. Burada klimanın, ankastre set ve ocağın, mikrodalga fırın ile bulaşık makinesinin Derya Park tarafından hediye edildiğini öğreniyoruz. Ev sahiplerine tanıdığı bu güzel jest karşısında Derya Park yönetimine teşekkür etmeden geçemiyorum tabi.

BOYDAN BOYA DOLAPLAR

Dairenin koridorunda bulunan duvarlar, kocaman dolaplarla döşenmiş. Yatağınızı, yorganınızı, ayakkabılarınızı, montlarınızı, kısacası aklınıza gelebilecek her şeyi buralara tıkıştırabiliyorsunuz.

SALONDA KLİMANIZ HEDİYE

Dev salon, rahat ve huzurlu bir ortam sunuyor sizlere. LED aydınlatmalı salonda günün yorgunluğunu üzerinizden atacağınız kesin. Ayrıca burada bulunan balkon, salon ve oturma odası ile birlikte kullanılıyor. Mutfakta olduğu gibi, dev salonda bulunan klima da ev sahiplerine hediye. Toplamda 3 adet klimanın hediye edildiğini öğreniyoruz Merve hanımdan.

OTURMA ODANIZ, HUZUR KOKMALI

Derya Park tarafından hazırlanan oturma odası, tam anlamıyla huzur kokuyor. Yerleri parke ile döşenmiş olan oda, duvar kâğıtları ile renk kazanmış. Salonla birlikte kullanılan balkonu da bu odaya lüks bir görünüm katmış.

KIZ VE ERKEK ÇOCUK ODALARI, ÇOK TATLI

Derya Park, müşterilerini şımartmaya kararlı. Kız ve erkek çocuklar için yapılan iki odayı gezerken anladım bunu. Zira kız çocuk için hazırlanan odanın pembiş duvarları, erkek çocuk için hazırlanan odanın o ciddiyeti, görülmeye değer inanın bana.

EBEVEYN ODASI, CİDDİYETLE HAZIRLANMIŞ

Ebeveyn odasındaki gösteriş ve ciddiyet, gözümüzden kaçmıyor. Granitle döşenmiş banyosu, duşa kabini ve giyinme odası ile kocaman bir ebeveyn odası tasarlanmış.

LAVABO VE BANYOLAR DA GRANİTLE DÖŞENMİŞ

Örnek dairede lavabo ve banyoyu da gezmeyi ihmal etmiyoruz. Granitle döşenen lavabo ve banyolar, aynalı set ve LED ışıklandırma sistemi ile size, kendinizi özel hissettiriyor. Kombi ile döşenmiş odalarda mevsimleri, dilediğiniz şekilde yaşıyorsunuz.

DERYA PARK’TA YAŞAM, MART’TA BAŞLIYOR

Örnek daireyi gezerken Satış Danışmanı Merve Tekin’den Derya Park’a dair ince tüyolar da alıyoruz. 2016 Mart ayında dairelerin teslim edileceğini öğreniyoruz Sayın Tekin’den. Konuklarına büyük bir yaşam alanı sunan Derya Park’ta yüzme havuzu, bay-bayanlara ayrı olmak üzere fitness salonu, Türk hamamı, sauna, fin hamamı, masaj odaları, basketbol, voleybol, tenis sahaları, ibadethane, kafe, 2 kreş ve çocuk oyun parkları, bayanların ve bayların ayrı ayrı kullanacakları lokaller, süs havuzları, yeşil alanlar ve taziye evinin yapıldığını söylüyor.

16 BİN METREKARE ALANDA OTOPARK...

Batman’da en fazla yaşanan sorunlardan biri, malumunuz otopark sıkıntısı. Ancak gel gör ki Derya Park Batman, 16 bin metrekare alanda kurulan otoparkı ile bu soruna adeta meydan okuyor. Otopark’taki sensor sistemi ile güvenlik de üst seviyeye çıkarılmış. Ayrıca 13 bin metrekare yeşil alana sahip olacak olan Derya Park’ta, yeşile duyduğunuz özlem de sona erecek. Sitenin giriş-çıkışı güvenlik kontrolünde olacak. Site, 24 saat kapalı devre kamera sitemiyle izlenecek. İstenirse cep telefonu, bilgisayar veya televizyondan da kameralar izlenebilecek.

ISI VE SES İZOLASYONU UNUTULMAMIŞ

Derya Park Yaşam Alanı’ndaki tüm dairlerin ısı ve ses izolasyonu ile döşeneceğini söyleyen Satış Danışmanı Tekin, salon, oturma odası, banyo, çocuk odaları, genç odası, ebeveyn yatak odasının parke ile döşeneceğinden, LED aydınlatmalar, balkon, klima, dolaplar, yerlerde seramik, kombiler, küvetler, Hilton lavabo ve giyinme odası ile lüks dairelerin hazırlandığından bahsediyor bize. Fiyatların 260 bin ile 360 bin arasında değiştiğini söyleyen Tekin, ödemede kolaylık sağlandığının da altını çiziyor. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Atiye
Atiye 1 yıl önce
Yalan ben burda yaşıyorum ama hepsi yalan sakın inanmayın
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete