YAŞAM

DESTAN MÜZİK EVİ AÇILDI

Batman’da müzik, kültür ve sanat alanında yeniliklere imza atan ve bölgenin en iyi müzik aletlerinin satıldığı Destan Müzik Evi, görkemli şekilde hizmete açıldı.

DESTAN MÜZİK EVİ AÇILDI
18-02-2021 21:07
Google News

 

Açılışa İl Kültür ve Turizm İl Müdürü Mehmet İhsan Aslan, Belediye Ulaştırma Müdürü Veysi Güney, BİMAŞ Plastik Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı H. Rıfat Aydın, Hasankeyf Belediye Meclis Üyesi ve aktivist Ömer Güzel, Bir Kalp Bin Umut Platformu Başkanı Veysi Mercimekçi, sunucu Celal Yılmaz, STK temsilcileri, Batmanlı sanatçılar, müzisyenler ve çok sayıda davetli katıldı.

GURURLANDIRDI
Açılış etkinliğinde konuşan İl Kültür ve Turizm İl Müdürü Mehmet İhsan Aslan “Her zaman sanatçı ve müzisyenlerimizin yanındayız. İlimizde böylesine A’dan Z’ye bütün müzik aletlerinin satıldığı müzik evinin açılışında olmak beni gururlandırdı. İnşallah pandemi süreci sona erer ve müzisyenlerimiz tekrar özlem duydukları sahnelerine inerler” dedi.  

TÜRKİYE MARKASIYIZ 
Destan Müzik Evinin Sahibi Genç Girişimci Feyzi Aydın ise “Sadece Batman’a değil, Doğu ve Güneydoğu’ya hitap ediyoruz” diyen Feyzi Aydın, müzik piyasasında bölgenin değil Türkiye’nin saygın ve kurumsal firmaları arasında olduklarını söyledi. Aydın “Biz bu işe gönül vermişiz. Müzisyen olmak aşktır, sevdadır. Artık Batman ve bölge müzisyenlerinin bütün ihtiyaçlarını karşılıyoruz” dedi.  

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete