SPOR

DESTEK ALMAZSALAR LİGDEN DÜŞECEKLER

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu bünyesinde Ampute Futbol 1. Liginde yer alan Yaşam Boyu Engellileri Koruma Spor Kulübü, ligden düşmemek için yardım bekliyor.

DESTEK ALMAZSALAR LİGDEN DÜŞECEKLER
25-10-2017 16:12
Google News

Ampute Milli Takımının Avrupa Şampiyonluğu tüm ülkeyi sevince boğarken, Türkiye Liginde mücadele eden ve milli takıma oyuncu gönderen takımlar ise maddi sıkıntı çekiyor. Maddi sıkıntılarla boğuştuklarını belirten Yaşam Boyu Engellileri Koruma Spor Kulübüne Kulüp Başkanı Vedat Çoban, takımlarına destek sağlanılmadığı takdirde ligden düşme noktasına geleceklerini söyledi.

 “HERKESTEN HASSASİYET BEKLİYORUZ”

Batmanlıların takımlarına sahip çıkması gerektiğini kaydeden Kulüp Başkanı Çoban, “Bu engelliler bizim engellilerimizdir. 1 ligden düşmemek için kulübün maddi ve manevi desteğe ihtiyacı var. Herkesten hassasiyet bekliyoruz. İlimize bizimle karşılaşmak için 8 takım gelecek. Bu da kentin tanıtımı için önemlidir. Türkiye’nin farklı illerinden gelen bu takımlar kent kültürümüzü de yerinden görmüş olacak. Engellilere sahip çıkıldığı takdirde Ampüte milli takımızın Avrupa’da nasıl başarı sağladığını hep birlikte gördük. Ampüte takımlar olarak 2018 dünya şampiyonasında ülke olarak başarı sağlamak tek hedefimizdir. Bunun içinde gerekken desteğin sağlanması gerekiyor. Valimizden, Belediye Başkanımızdan ve iş adamalarımızdan destek bekliyoruz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete