SPOR

Destek maçında dostluk kazandı

Batman Petrolspor- Siirt Özel İdarespor depremzedelere destek amaçlı hazırlık maçında bir araya geldi. Tribünlerde destek pankartları açılırken, taraftarlar depremzedeler için maçın 4.17 dakikasında sahaya atkı, bere ve eldiven attı.

Destek maçında dostluk kazandı
26-02-2023 18:38
26-02-2023 18:39
Google News

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem felaketinin ardından Batman Petrolspor- Siirt Özel İdarespor depremzedelere destek amaçlı hazırlık maçı yaptı.  İki takım seremoniye Milletimizin başı sağ olsun yazılı pankartla çıktı.

4.17 DAKİKADA SAHAYA ATKILAR ATILDI

Maçın başlamasının ardından dakika 4.17’yi gösterdiği zaman taraftarlar ellerindeki atkıları depremzedelere ulaştırmak için sahaya attı.

İLK YARIDA KARŞILIKLI GOLLER

Maçın başlama vuruşu ile birlikte iki takım ataklarına başladı. Maçın 30. dakikasında İlter Ayyızdız’ın attığı gol ile Petrolspor 1-0 öne geçti. Golün ardından ataklarını sıklaştıran Siirt Özel İdarespor maçın 39.dakikasında Oğuzhan Birden’in attığı gol ile skoru 1-1’e getirdi. İlk yarıda başka gol çıkmayınca ilk devre 1-1 sona erdi. 

OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ HAREKETLİK GETİRDİ

Batman Petrolspor – Siirt özel idarespor teknik heyeti oyuncu değişikliği yaparak 2. Yarıya başladı. Karşılıklı ataklar şeklinde geçen karşılaşmanın son dakikalarında Mahsum Çapkan dostluk maçının galibiyet golünü kaydetti. Ve karşılaşma Petrolsporun 2-1 üstünlüğü ile neticelendi. Petrolspor bu hafta sonu ligin güçlü ekiplerinden Çorumspor ile kendi saha ve seyircisi önünde karşılaşacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
4 Mayıs 2024 e-gazete