SPOR

DEV MAÇLAR BAŞLIYOR

Süper Ligde mücadele eden 1955 Batman Belediyespor Erkek Hentbol Takımı’nda gözler kupa maçına çevrildi.

DEV MAÇLAR BAŞLIYOR
15-04-2019 16:21
Google News

Batman’daki hazırlıklarını sürdüren temsilcimiz, kendi saha ve seyircisi önünde 18 Nisan Perşembe Günü saat 15.00’da Eskişehir Selka ile Türkiye Kupası yarı final maçının ilk ayağını oynayacak. Ardından kendi saha ve seyircisi önünde 21 Nisan saat 13.00’da ligde şampiyonluğunu garantileyen Beşiktaş Mogaz ile lig maçına çıkacak.


“GİDEBİLDİĞİMİZ YERE KADAR GİDECEĞİZ”
Ligde ve kupada gidebildikleri yere kadar gideceklerini söyleyen Kulüp Başkanı H.Murat Şahin, “Takımımız Batman’daki çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Hedefimiz Türkiye Kupasını almak ve Avrupa’ya gitmek. Bu doğrultuda emin adımlarla ilerliyoruz. Zorlu maçlara çıkacağız. İnşallah taraftarımızın desteğiyle de maçlardan galibiyetle ayrılacağız. Perşembe ve Pazar günü oynayacağımız maçlara tüm taraftarlarımız davetlidir” dedi.

GENÇLER İSTANBULDA

Öte yandan Erkekler Süper Gençler Liginde de mücadele eden 1955 Batman Belediyespor Genç Erkek Hentbol takımında ligde son maç bugün saat 13.00’da İzmir’de oynanacak. Geçtiğimiz hafta Göztepe karşısında 35-29 mağlup olan temsilcimiz, İzmir karşısında sahaya galibiyet için çıkacak. İzmir’deki tüm Batmanlıları maça davet eden Teknik heyet, ligin son maçından galibiyetle ayrılacağını belirtti.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete