GÜNDEM

DEVA, 14 MART’TA ALANDAYDI

DEVA Partisi Batman İl Teşkilatı, Batman Tabipler Odası’nı ziyaret etti, Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde doktor, hemşire ve çalışanlar için pasta keserek 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.

DEVA, 14 MART’TA ALANDAYDI
14-03-2021 15:55
Google News

 

Batman Tabipler Odası Başkanı Dr. Selahattin Oğuz ile görüşen Batman İl Başkanı Melik Müjdeci “Salgınla mücadelede gece gündüz demeden çalışan, bu uğurda hayatını kaybeden 372 sağlık çalışanımıza minnet borçluyuz. Bir canı daha kaybetmemek için özveriye ihtiyacımız var. Batman’ın, Mavi Grupta yer alması önemlidir.  Ancak bunu, test sayısının yetersiz oluşu ve alan taramasına yönelik hiçbir çalışmanın olmamasına bağlıyoruz. Test, sadece temaslı ve şikayeti olanlara yapılıyor. Bu kesinlikle yeterli değil. Aşılanma oranı çok yavaş. Sağlık Bakanı, Aralık ayında 20 milyon, Ocak ayında da 20 milyon olmak üzere Şubat ayı itibarıyla 50 milyon doz aşının geleceğini söylemişti. Ancak Mart ayı itibariyle 10 milyon aşılama yapılmış. Geride kalan 40 milyon doz aşı neden yapılmadı? Bu aşılar hiç gelmedi mi? Her vatandaşa 2 doz olmak üzere 170 milyon aşıya ihtiyacımız var” dedi.

SAĞLIK ÇALIŞANLARI İLE PASTA KESTİ
DEVA Partisi Batman İl Teşkilatı, Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde doktor, hemşire ve çalışanlar için pasta keserek 14 Mart Tıp Bayramlarını kutladı. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete