SİYASET

DEVA’DAN ÜST DÜZEY ZİYARET

DEVA Partisi Hukuk ve Adalet Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Yeneroğlu, DEVA Partisi’nin teşkilatlanma çalışmalarını takip etmek üzere Batman’a geldi.

DEVA’DAN ÜST DÜZEY ZİYARET
16-09-2020 19:01
Google News

 

Yeneroğlu, Batman İl Başkanlığını ziyaret etti, İl  Yönetimi tarafından gerçekleştirilen konferansa katıldı. Batman Barosu Konferans Salonu’nda düzenlenen konferansa, Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, Batman İlçe Başkanı Şehmus Yılmaz ve Siirt İl Başkanı Umut Dayanan da katıldı. Konferansta konuşan Mustafa Yeneroğlu, Batman’ın tüm ilçelerindeki teşkilatlanma çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve toplumun her kesiminden çoğulcu bir yaklaşım ile işinin ehli bir ekip kurmaya çalıştıklarını ifade etti. Yeneroğlu “Bugün Türkiye’de en büyük problem olarak başta ekonomi geliyor. Ancak tüm ekonomik sorunların temelinde yatan husus adalettir. Adalet olmadan iyi bir ekonomi modelini hayata geçirmek mümkün değildir. Türkiye’nin temel yapı taşlarındaki sorunları tespit edebilecek ve bu alanlarda hem kısa hem de uzun vadeli sorunları çözebilecek bir ekibe sahibiz” dedi.

Yeneroğlu, konferans sonrasıa İl Başkanı Av. Melik Müjdeci ve Siirt İl Başkanı Av. Umut Dayanan ile birlikte Batman Barosu Başkanı Hamit Çakan’ı ziyaret etti.  

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete