SİYASET

DEVA, İKİ İLÇEDE SEÇİME GİTTİ

Deva Partisi, Batman’ın Gercüş ve Hasankeyf İlçeleri’nde kongre yaptı.

DEVA, İKİ İLÇEDE SEÇİME GİTTİ
19-09-2021 11:06
BATMAN
Google News

Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Emin Ekmen, Mustafa Ergen, Kurucular Kurulu Üyesi Ferai Ökmen, Abdurrahim Aksoy ve Batman İl Başkanı Melik Müjdeci’nin katılımı ile gerçekleştirilen kongrelerde, ülkenin sorunlarına ilişkin konuşmalar yapıldı.

“HASANKEYF TURİZİMİN BAŞKENTİ OLACAK”

Kongre açılış konuşmasını yapan ilçe başkanı M. Emin Bulut, “Hasankeyf Dünyanın en zengin kültürel mirasına sahip iken bugün TÜİK verilerine göre Türkiye'de ilk üç yoksul ilçe arasında bulunuyor. Oysa bu antik kent, Ortadoğunun en önemli turizm potansiyeline sahiptir. Yanlış politikalardan dolayı ilçemiz ekonomik ve sosyal yaşam alanında yeni bir kent olmasına rağmen vatandaşlar, esnaf ve genç nüfus büyük bir sıkıntı içindedir. Deva iktidarında, Hasankeyf bu ülkenin turizm başkenti olmaya aday bir yerleşim yeri olacaktır.” diye konuştu.

“İLÇELER SAHİPSİZ BIRAKILDI”

Batman İl Başkanı Av. Melik Müjdeci ülkedeki sorunlara dikkat çekerken, Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen ise “DEVA Partisi son dönemde ülkenin sorunlarının yerinde tespiti, bu sorunların ülke gündemine getirilmesi ve sunduğu çözüm önerileri ile Türkiye siyasetine yön veriyor. Şu anda 20 farklı alanda eylem planlarımız hazır. Bu eylem planları ülkemizin darboğazdaki ana sorunlarının yerinde tespiti ve iktidara gelmemiz durumda nasıl çözeceğimizin reçetesidir. Bu doğrultuda açıkladığımız Tarım Eylem Planımızda çiftçilerin borçlarının faizsiz ötelenmesi, gübre maliyetlerinin yarısının destek olarak verilmesi, mazotun ÖTV’sinin kaldırılması, elektrik tarifelerinin düşürülmesi gibi tarım ile ilgilenen herkese DEVA olacak çok sayıda madde yer almaktadır” dedi.

Kongrelerle DEVA Partisi Gercüş İlçe Başkanlığına Mehmet Emin İlik, Hasankeyf İlçe Başkanlığına ise Mehmet Emin Bulut seçildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete