SİYASET

DEVA, SENDİKA ZİYARETİNE ÇIKTI

DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, İlçe Başkanı Şehmus Yılmaz ve Yönetimi, Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Başkanı Mehmet Ergin'i ziyaret etti.

DEVA, SENDİKA ZİYARETİNE ÇIKTI
14-12-2020 18:01
Google News


Sağlık-Sen Başkanı Maruf Yalçın, Büro-Memur-Sen Başkanı Hüseyin Şansi, Diyanet-Sen Başkanı Ahmet Cihan, Toç-Bir-Sen Başkanı Sıddık Aslan, Bem-Bir-Sen Başkanı Diyadin Demirhan’ın er aldığı ziyarette konuşan Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Başkanı Mehmet Ergin “Hem Batman hem Türkiye için doğru işlere imza atan herkesi ayrım gözetmeden destekliyoruz” dedi.

MEMURLARIN SORUNLARININ FARKINDAYIZ
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci “Memur olsun, işçi olsun, esnaf olsun, ortada bir emek varsa, hakkının tam olarak alınması için gösterilen her çaba kutsaldır. Türk Lirası'nın her gün eridiği bir ortamda, maaşını Türk Lirası ile alan diğer tüm kesimler gibi memurların da yaşam koşulları ağırlaşıyor. Ülkemizde memurlara yönelik ciddi hukuki skandalların yaşandığı bir KHK dönemini geçirdik. Bir gecede yargılama olmadan yüz binlerce kişi haksız, hukuksuz şekilde işinden edildi. KHK'ların getirdiği tüm sonuçların ortadan kaldırılmasını temin edeceğiz. Kamuda yaşanan liyakatsiz tablonun ortadan kaldırılması için şeffaf, katılımcı, hesap verebilir ve denetlenebilir bir sistem, önceliğimizdir” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete