SİYASET

DEVA’YA KESK ZİYARETİ

KESK Sekreteri Döne Gevher Koyun, Eğitim Sen Başkanı Nurettin Şimşek ve SES Başkanı Deniz Topkan’dan oluşan heyet, DEVA Partisi İl Başkanı Melik Müjdeci'yi ziyaret etti.

DEVA’YA KESK ZİYARETİ
08-12-2021 14:45
08-12-2021 14:46
BATMAN
Google News

Müjdeci partilerinin eylem planlarına ilişkin bilgi verirken, KESK heyeti ise sağlık alanında yaşanan sorunları aktardı. Müjdeci “Batman’ımızda da sağlık emekçileri büyük zorluklar altında çalışıyor. Hak ettikleri haklardan mahrum kalan emekçilerimiz aynı zamanda maddi olarak da emeklerinin karşılığını alamıyor. Vatandaşlarımız da mevcut sorunlar nedeniyle daha iyi bir sağlık hizmetine erişemiyor. Artan iş yükü, giderek ağırlaşan çalışma koşulları, sağlıkta şiddet, performans sistemi, emeğinin karşılığını alamamak gibi nedenlerle açıkçası sağlık sistemimiz gün geçtikçe daha keşmekeş bir hale bürünmüş durumda” dedi.

Ziyarette konuşan KESK Sekreteri Döne Gevher Koyun “Türk Lirası'nda yaşanan değer kayıpları, elektrik, doğalgaz, akaryakıt ve gıdaya gelen zamlar nedeniyle kamu emekçileri ciddi bir darboğazda. Tüm kamu emekçilerinin haklarında ciddi bir iyileştirme yapılmalıdır” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?